tiistai 2. huhtikuuta 2019

Reittihärveli ja suunnistuskauden avaus

Pihkaniskat teki viime viikonlopun rogalle Reittihärvelin, ja Supersuunnistaja latasi meidänkin reittimme sinne. Se löytyy, kun valitsette class/course -valikosta The Favoriten. Tiimin nimi PITI kyllä olla The Favourite sen ihan ässän Oscar-ehdokkaanakin olleen leffan mukaan. Joku on typottanut. Ja se joku en ollut minä.

Reippailujuttuja voi kuvittaa väsyneillä kissoilla. Tässä rötvää Svante.

Nyt viikolla koetan palautella, koska ensi viikonloppuna on jälleen luvassa kisakimara. Lauantaina päräytetään käyntiin suunnistuskausi ihan oikealla lisenssikisalla eli Stadisprintillä. Luvassa on vielä tuplasprintti. Kisasta tulee varmasti aika vekkuli, koska paikkana on "kaksikerroksinen" Itä-Pasila. Minulla oli vielä joskus 90-luvulla alueelle jonkinlainen kotikenttäetu, kun kävin lukiota Märskyssä. Nyt en enää mitenkään vanno muistavani, missä kaikkialla on portaita ja muureja. Karttaa lukiessa pitää siis olla tarkkana kuin porkkana, ettei vahingossa kiipeä kannelle, kun rasti onkin alhaalla katutasossa.

Tessa on sammunut Supersuunnistajan syliin. Meillä sitä kutsutaan
kissahalvaukseksi, kun sylissä oleva kissa estää liikkumisen. 

Sunnuntaina on vuorossa lisää suunnistusta, kun luvassa on taas Helsinki City-O. Tämä on suunnistuskisana vähän erilainen, koska tarkoituksena on kiertää kaikki rastit vapaavalintaisessa järjestyksessä oman reittisuunnitelman mukaan. Eli kisa on sellainen suunnistuksen ja rogainingin rakkauslapsi. Vanhoja City-O:n rapsoja voi lukea täältä ja täältä.

Katso siinä sitten rennosti telkkaria, kun vierestä laatikosta joku tuijottaa paheksuvasti.

Eli taas saa juosta ainakin tarpeeksi. Ensi viikolla voi sitten taas palautella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti