keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kyykkykävely == KIVAA!

Tänään piti vähän soveltaa jalkatreenin kanssa, kun molemmat salin kyykkypaikat olivat varattuja. Tein takakyykyn smithissä, missä liike tuntuu ehkä hitusen enemmän ahterissa kuin vapailla painoilla. Smithissä voisi tehdä myös askelkyykyn: smithissä kyykyssä ei astuta, vaan jalat ovat valmiiksi toinen edessä ja toinen takana - mutta niin minä yleensäkin "askelkyykkään" isoilla painoilla. Päätin kuitenkin tehdä jalkaprässiä yksi jalka kerrallaan ja viimeistelin jalkatreenin  maailman parhaalla tapa itsesi (tai ainakin reitesi) -liikkeellä eli kyykkykävelyllä (a.k.a. etenevällä askelkyykyllä).


Pakko myöntää, että minulla ei jalka nouse noin tomerasti kuin videossa, mutta minä en yleensä kannakaan keppiä niskan takana, vaan käsipainoja. Pitää olla painoja, jos haluaa muotoja!

Jos unelmoitte nätistä, urheilullisesta pyllystä, niin suosittelen tätä liikettä lämpimästi!

Ps. Vatsalihakset ilmeisesti kehittyvät yskiessä: kestin tänään torture twistiä ekalla kierroksella reippaasti (eli noin 5 sekuntia) yli 30s, mikä on virallinen tavoitteeni per rundi. Kaksi vikaa kiekkaa olivatkin sitten jotain 25 sekan pintaan. Olisi sen 30s varmaan voinut pinnistää, jos ei olisi ollut jo nälkä ja hinku pois salilta. :) Ensi kerralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti