lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulu paketissa

Olen jo monena jouluna tykännyt urheilla pyhinä. Toissa vuonna olin skimbaamassa ja viime vuonna kävin hiihtämässä sekä joulupäivänä että tapanina. Koska elän yleensä koko joulun toinen käsi suklaarasiassa, on liikunta tuonut homaan edes vähän tasapainoa.

Tämä joulu piti bodata. Suunnittelin jo jännittäviä kellonaikoja, jolloin salilla ei olisi ketään muuta - tai ainakin tekisin Fressin enkat. Olen kerran aikaisemmin ollut yksin kaupallisella salilla: tämä tapahtui joskus 90-luvulla, kun olin 24/7 auki olevan Hot Gymin jäsen, ja kävin lukulomalla salilla keskellä yötä.

Mutta tähän joulupäivän iltasalisuunnitelmiin tulikin muutos. Paistoin eilen joulukinkun ja taitavana tyttönä läväytin kinkun rasvat jaloilleni. Ensin juoksin toki suihkun alle, minkä jälkeen kuorrutin kinkun jalat kylmävesipaljussa seisten. Kahden tunnin jälkeenkään en voinut olla yli minuuttia ilman kylmää, ja päätin sitten lähteä Jorviin.

Sisko kulta toimitti taksin virkaa: minä odotin jalat paljussa soittoa, minkä jälkeen vedin nopeasti sukat ja kengät jalkaan ja kipitin ulos. Autossa oli jo kiire hautomaan jalkoja kylmägeelipussilla.

Jorvista mukaan lähti kaksi pakettia - kiltti tyttö ei edes kiroillut paljoa,
vaikka hoitsu sanoi sen olevan ok :)
Jorvissa sain koipiini jotain palovammavoidetta sekä sidokset. Ja toki lääkärin ohjeet, että jumppakengät saa pukea jalkaan vasta, kun iho on ehjä. Tähän menee sitten ainakin loppuvuosi, ehkä kauemminkin. No, johan tässä ehdinkin keuhkotaudin jälkeen jumpata jo noin kuukauden päivät. Kyllähän tässä on jo aika taas löystyä. Onneksi kävin salilla kinkun vielä ollessa uunissa - jää viikosta uupumaan vain kaksi suunniteltua treeniä. Mutta pokaalia ei Polarilta taida joululahjaksi herua. :(

Mutta ylläripaketeista huolimatta oikein hyvää joulua kaikille!

1 kommentti:

  1. No voi hemmetti. Toivottavasti paranee pian! Hyvää myöhäistä joulua ja hyvät uudet vuodet myös!

    VastaaPoista