torstai 4. huhtikuuta 2013

Me täällä ollaan vaan ja lorvaillaan

Mulla alkaa tänään viikon lorvailu. Menen huomenna kulmien kestopigmentointiin, ja sen jälkeen ei kuulemma saa hikoilla viikkoon. Mun edelliset kulmakarvat haalenivat tosi nopeasti, kun en jumppaamatta ollut (ei neuvottu), niin ajattelin nyt sitten totella. Olin tänään hieronnassa, niin en sitten jaksa huomenna aamullakaan mennä uutta jumia hankkimaan.

Mutta alkuviikosta (ja viime viikolla) on tapahtunut. Ensinnäkin vikan venyttelytavoiteviikon tavoite täyttyi hienosti. Venyin ja pilatesrullasin 83 minuuttia. Leukoja vetelin 33 kpl, mikä oli ihan hyvää irroittelevaa treeniä maanantain leikkimieliseen parisuhdeleuanvetokisaan. Mulla on tanko kotona, ja harrastimme sitten pääsiäisen kunniaksi sen avulla hieman ylösnousemusta. Molemmat nostivat leukansa tangon yläpuolelle 9 kertaa, joten tuomioksi tuli tasapeli. Mälsää. Viimeksi voitin.

Tätä olisi ohjelmassa ensi viikolla. Unski on siinä asiantuntija.

Parisuhdeurheilu on muutenkin ollut pinnalla, koska sunnuntain suunnistuksen lisäksi teimme historiaa ja olimme perjantaina ihkuekaa kertaa parisuhdelenkillä, siis juoksemassa. Ei ollut samanlaisia tuulipukuja. Juoksuspandexit olivat molemmilla kyllä mustat, mutta takitkin olivat ihan eri sävyä: oranssi ja pinkero. Arvaatte varmaan, kumpi oli mun väri. :) Emme tosiaan ole aiemmin juoksennelleet yhdessä, koska syksyllä toi yksi juoksi niin lujaa, että en ilennyt ehdottaa ja sitten siitä tuli vammainen. Ollaan vaan suunnistettu ja pyöräilty. Niin ja melottu ja multisportattu. Mutta nyt on sitten juostukin.

Viime viikolla tuli juoksentelua lenkkien ja suunnistuksen tiimoilta oikein kivasti ja fillarointiakin tarpeeksi. Ainoa, mitä tuli vähän, oli uinti. Siksi tämä viikko on ollut teemaltaan uintinen, ja olenkin käynyt kolme kertaa uimassa. Ja tänään tilasin itselleni netistä lättärit. Pullarin hankin jo tiistaina. Ihmeen kauan noidenkin hankkimisessa vetkuttelin.

En ole vielä ihan täysin päättänyt, mitä meinaan ensi viikolla kaikella vapaa-ajallani tehdä. Ajattelin, että voisin mennä kuitenkin kiipeilemään, koska siinä ei oikeastaan tule hiki. Lihakset vain väsyvät. Sen lisäksi ajattelin mennä uudelleen hierojalle (lupasi soittaa, jos yksi ilta-aika jää vapaaksi - sitä oli jo tarjottu toisaalle) ja kerrankin ehtiä pyssykauppaan ostamaan lisää paukkuja. Ovat olleet aika finaalissa jo pitkään. Tosin olen missannut aika monet ammuntatreenitkin, koska olen harrastanut kaikkia muita lajejani niin ahkerasti. Ajattelin siis ehtiä ampumaankin. Loppuaika pitänee sitten käyttää johonkin yleiseen sosiaaliseen elämään tai muuhun ennenkuulumattomaan toimintaan. Ellen sitten vaan makaa sohvalla kissa vatsan päällä. Sekin on aika kivaa puuhaa.

Huomasin muuten eilen, että uusista tukipohjallisistani oli nakerrettu vähän reunaa. Ehkä siis teenkin ensi viikolla itselleni uudet rukkaset. Tulee se talvi kuitenkin pian uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti