keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Oho, ilmosin!

Viimeisenä ilmottautumispäivänä se sitten tuli tehtyä: ilmottauduin Messujuoksuun. Lauantaina käyn siis kipittelemässä kympin Messukeskuksessa.

Olin jouluaattona juoksemassa kumpin lenkin siinä Etelä-Suomen vallanneessa lumisateessa. Ja se oli hauskaa! Jalat olivat kyllä ihan puhki kaiken sen hankijuoksun jäljiltä, muta fiilis oli mitä parhain. Eli sunnuntaina ei ollut vain tarpeeksi huono sää, kun minua ei kiinnostanut lenkkeillä tai hiihtää.

Eilen kävin aamupäivällä salilla, mutta koska olin aaton lenkistä ihan jumissa, en bodannut, vaan tein crossarilla ja juoksumatolla tunnin treenin, minkä jälkeen pilatesrullailin ja venyttelin 20 minuuttia.

Tänäänkin tekisi mieli jumpata jotain, mutta en välttis tee mitään. Olen kissojen kanssa kylässä vanhempieni luona, ja palaamme kotiin vasta iltasella. Ja se ilta saattaa mennä töihinpaluuangstailun parissa, niin silloin ei ehkä kiinnosta enää jumpata.

Olisi pitänyt ottaa lenkkarit mukaan. Koska vaikka se hiihtely ei edelleenkään innosta, niin lenkkeily maistuu tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti