tiistai 1. tammikuuta 2019

Uuden vuoden lupauksia ja muuta kivaa

Uuden vuoden juhlat eivät olleet täällä järin railakkaat: minä nukahdin sohvalle puoli kahdentoista aikoihin. Heräsin puoliltaöin ja siirryin suosiolla sängyn puolelle. Kehnoa suoritusta saattoi selittää päivällä juostut 10 x 200 m vedot ja ravintola Kylän maittava mutta aika tuhti dinneri (ja halpa samppanjapullo).

Kuvituksena tilanteita tämän päivän sulkispeleistä.
Keksimme dinnerillä aivan huikean idean: sovimme Supersuunnistajan kanssa kisaavamme tänä vuonna universumin mestaruudesta kolmiosaisessa mailapeliturnauksessa. Lajeina ovat sulkis, racketball ja padel. Yhden matsin voitosta saa aina ISOn Pätkiksen tai Pätkis-jäätelön. Jos voittaa kaikki kolme lajia, saa vielä Pätkis-suklaalevyn. Ja kuonnollisesti se, kumpi voittaa enemmän pelejä, on toki universumin mestari. Kävimme tänään vähän treenaamassa sulkista, mutta tämän päivän pelit eivät olleet vielä osa varsinaisia turnajaisia. Hyvä niin, koska hävisin erin 2-3.


Tämän lisäksi minä intouduin taas kerran leuanvetohaasteeseen. Siinä vuoden ekana päivänä vedetään yksi leuka, tokana 2, jne. Olen tehnyt tämän ekan kerran jo muutama vuosi sitten, ja sain helmikuussa niskani todella pahasti jumiin. Nyt ajattelin lopettaa tammikuun lopussa, ja tehdä sen jälkeen vähän järkevämpiä sarjoja. Leukoja on joka tapauksessa nyt vaivatonta vedellä, koska sain vihdoin hankittua meille uuden leuanvetotangon makkarin ovenkarmiin.


Ettei elämä olisi tylsää, intouduin myös mukaan KPK 24/7 Tammiputkulaan. Se on vähän niin kuin Helmetin lukuhaaste, mutta urheillen: haasteessa on 31 teemaa, joista pitää ottaa kuva kun liikkuu lihasvoimin vähintään 30 minuuttia. Teemoja on erilaisia kuten kiva nimi, järjetön sää ja taidekuva. Joka päivälle pitää valita eri teema. Tänään minun teemani oli sydän.


Kisakalenterissakin on tietysti jo ensimmäiset merkinnät. Ensi viikonloppuna on perinteinen Loppiaisroga, mihin minä ja Supersuunnistaja suuntaamme joukkueella nimeltä Risto Räppääjä ja pullistelija. Helmikuun alussa minä lähden taas uimareiden kanssa Vierumäelle hiihtämään 24 tunniksi. Tällä kertaa meillä on neljän hengen joukkue, joten hiihtääkin saa ainakin tarpeeksi.


Tämän takia olen bookannut itselleni tammikuun täyteen hiihtotunteja: 13.1. menen Suomen Ladun vapaan hiihdon peruskurssille, ja heti kahden päivän päästä on hiihtojoukkueemme oma yksityisopetus. Viimeistelen osaamiseni vielä 31.1. Suomen Ladun jatkotekniikkakurssilla. Tarvitaan siis enää lunta, jotta voisi treenata.

Päivän putkulakuvani. Se on sydän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti