maanantai 20. elokuuta 2012

Palauttelu(alku)viikko

Kauheeta, kun en taaskaan ole ehtinyt nakutella mitään. On ollut olevinaan kiireitä.

Kuopion jälkeen pidin 2 päivää lepoa ja sitten palasin taas ruotuun. Käväisin tiistaina tekemässä aamusella salilla lämpän ja lihashuoltoa: ensin tein vähän tasapainotreenejä ja sitten venyttelin kunnolla. Sainkin siten jumit hyvin auki ja jaskoin illalla käydä polkemassa 45 km. Fillarointi kulki ihan kivasti, joten kaipa sitä sitten oli jo tullut palauduttua tarpeeksi.

Keskiviikkona menin aamulla puntille. Olen salitreenin kanssa vielä peruskuntokaudella, mutten ole vähään aikaan noudattanut ohjelmaani. Mutta treenin teen kiertoharjoitteluna pienillä tauoilla ja toistoja on kussakin sarjassa kymmenestä ylöspäin. Suunnitelmissa olisi, että TDH:n jälkeen vaihdan ohjelmaa tähän.Tällä viikolla alkaa myös Fressin syyslukkari, ja ohjelmassa on kaikkia kivoja uusia jumppia kuten ABS 30 min ja paluun tekevä kuntonyrkkeily. Eli syitä käydä Fressillä riittää. Kunhan aikakin vain riittäisi...

Torstaina kävin aamu-uimassa 1,25 km. Minulla on ollut jo jonkin aikaa lainassa Ingan Poolmate, koska Inga totesi, että se laskee päin honkia, eikä hän halua käyttää sitä. Kyse saattaa olla siitä, että Inga ui rintaa ja meitsi vetelee vaparia: minulla kun mittari on toiminut moitteettomasti. Pitänee testata Poolmatea myös selkää uimalla ja sillä rinulilla. Rinulin käsiveto on enemmän eestaas kuin nämä rattaan lailla myllyttävät vapari ja selkä: siinä mittari saattaakin hyvin luulla, että nyt käännyttiin. Palaan asiaan, kun olen kokeillut lisää. On muuten harvinaisen urpon näköistä, kun minulla on molemmissa ranteissa kello: sykemittari vasurissa ja Poolmate oikeassa.

Perjantaina ja lauantaina lenkkeilin. Juoksen edelleen todella hitaasti, mutta nykyään juoksu on lähes aina todella hyvin rullaavaa. Pitäisi juosta vaan vetoja, että saisi vauhtikestävyyttä ja pääsisi Midnight runilla kovempaa. Kai tässä vielä ehtii? Lisäksi lauantaina kävin uimassa 1,5 km, kun kerrankin olin ihanan kirkkaan Päijänteen rannalla. Pohja on paljon kivempaa katseltavaa kuin kaakelit. Ja Päijänteessä sinne pohjaan jopa näkee.

Eilen minulla oli niin kaamea kanuuna, etten tehnyt mitään. :)

Kesä on mennyt aika pitkälti aerobisten lajien parissa. Vaikka en olekaan mikään kreisi muotibloggari, joka haluaa syksyn tulevan, että voi laittaa niskaan ihania pörröneuleita ja sitten käpertyä sohvannurkkaan teekupin kanssa, niin minullakin alkaa olla pienoinen syyshinku: minulla on tahtotila bodata enemmän. Ja siihen puuhaan talvi nyt vaan on hiton hyvää aikaa: kesällä on pakottava sisäinen tarve liikkua ulkona, koska on niin hyvä sää. Syksyllä ja talvella pimeään aikaan taas salin loisteputket toimivat kuin kirkasvalohoitona. Talvella ulkoliikuntaa tekee mieli harrastaa oikeastaan vain viikonloppuisin valoisaan aikaan ihanilla keväthangilla. Mutta onneksi niihin on sentään vielä aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti