maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lenkillä Pappilanniemessä

Olen jopa onnistunut lenkkeilemään täällä Sodankylässä. Tähän mennessä olen käynyt lenkillä kolmesti, ja kohta menen vielä kerran. Meinasin lusmuta, mutta onneksi eräs sattumalta tapaamani vanha koristuttu brassaili lounaalla olleensa lenkillä, niin minullekin tuli sisäinen pakko mennä edes pienelle lenkille.

Opastaulu

Lenkkeilijä sillalla
Lenkkimaisemat ovat täällä ihan kivat. Olen juossut joka kerta Pappilanniemen kuntopolkua ympäri. Se ei ole kovin pitkä (olikohan 1,3 km tms), mutta kyllähän sitä matkaa kertyy, kun sitä porhaltaa ympäri useamman kerran.

Joki

Silta / pitkospuusysteemi
 Ekalla kerralla juoksin sen ympäri kolmesti ja tokalla kahdesti siten, että toka kiekka oli vauhtileikittelyä. Välillä pitää tehdä intervallitreenejä, että saa maitohapot liikkeelle. Viime kerta oli kaikkein lystikkäin, koska silloin ensinnäkin vaihdoin katsontakantaa elämään ja kiersin kuntopolkua eri suuntaan. Sen lisäksi kuntopolkua kiersi myös toinen nainen, ja otin tavoitteekseni olla aina pidemmällä, kun tulemme toisiamme vastaan ja että minun pitää juosta lenkkiä ympäri kauemmin kuin hän. Voitin.

Hassuja aitatolppasetiä




Toinen opastaulu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti