keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Oho, ilmosin

Ja tämä on sitten blogin historiassa ensteks ajoissa tehty ilmo - saattaapi olla jopa koko elämäni isoin ennakko. Tällä kertaa riemuisa tapahtuma on Vantaa Triathlon, jonka tiimellyksissä pääsen aloittelemaan kesälomaani 1.7. Vantaan Kuusijärven mieltäylentävissä (kuulemma mäkisissä) maisemissa.

Mietin kauan, ilmoanko kunto- vai kilpakuntosarjaan. Olen uiskennellut sekä 500 metriä ja 750 metriä (tämä on ainoa ero matkoissa), tunnustellut oloani ja pohtinut asiaa. Lopulta päätin, että koska menin hankkimaan ne ylileveät renkaat fillariini, niin menen sitten ihan vaan sen kunniaksi kuntosarjaan (koska renkaanleveys on kilpapyörän ja ei-kilpapyörän ero - ja tämä on se toinen ero sarjojen välillä). Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin oikeasti minä halusin kuntosarjaan siksi, että siellä pärjännen paremmin kuin kilpakuntosarjassa. Ja totta munassa noihin tapahtumiin mennään sijoittumaan. Voitosta en tällä kunnolla ja näillä polvilla haaveile, mutta pitää sitä nyt aina useampi hommonaama voittaa kuin mille häviää...

Sitten vaan ruuvataan juomapulloteline ja heijastimet vihdoinkin pyörään kiinni ja aletaan ootella, koska triathlonkoulusta tulee mainoksia... Viikonloppuna ajattelin kokeilla ekaa kertaa lukkopolkimia liikkuvassa fillarissa.

Ja loppuun teemaan sopiva Ultra Bran triathlonmusavideo. Vuokko ui kovaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti