lauantai 17. elokuuta 2019

Arvonta suoritettu!

Muistin tässä suunnistuksen MM-viestiä jännätessäni, että unohdin eilen arpoa blogiarvonnan palkinnon. Onneksi arvonnassa ei kauaa nokka tuhissut, koska osallistujia oli jopa yksi. Supersuunnistajakin sanoi, että kysymys oli liian vaikea: ei hänkään muistanut mitään postaustani suoraan. Minä luulen, että lukijakuntakin on vähän supistunut, kun olet postaillut viime aikoina aika harvakseltaan.

Mutta sinä kaljamailia fanittava Anonyymi: lähetä minulle osoitetietosi, niin pistän huikean palkintosi postiin. Mun sähköpostiosoitteeni löytyy tuolta Bloggerin profiilista.



Ja mitäs se upea urheiluhenkinen yllätyspussukka sitten sisältää? No, kaikkea tuikitarpeellista:

  • Hieno Keltamäeltä suomenruotsalaisten suunnistusmestaruuskisoissa ostamani otsapanta
  • Kaksi eri valmistajan kofeiinigeeliä makuvertailua varten
  • Kylmägeeliä palautumisen nopeuttamiseksi
  • Kalaöljykapseleita, koska Supersuunnistaja sai niitä juuri jostain polkujuoksusta
  • Rakkolaastari siltä varalta, että uusien juoksukenkien sisäänajo ei mene ihan smoothisti
  • Hienot mustat hakaneulat, joilla saa numerolapun paitaan kiinni
Pussukan pitäisi varmaan sisältää myös pussukka. Ajattelin pyytää työnantajaltani siihen yhden kangaskassin, mutta unohdin. Enköhän kuitenkin sellaisen vielä ensi viikolla saa. Ja silloin tulostan myös lupaamani Canva-kortin, joka näyttää tältä:


Koetan jaksaa kirjoittaa lähiaikoina taas jotain, vaikka omat treenini ovat äärimmäisen tylsiä: saan tällä hetkellä uida, kuntopyöräillä ja tehdä salilla yläkropan ja keskivartalon lisäksi muutamia jalkaliikkeitäkin. Noista kolmesta ei mitään erityisen ihmeellistä kerrottavaa revitä. Supersuunnistaja sentään harkitsee suunnistuksen erityispitkän SM-kisaan osallistumista lokakuussa. Ja ollaan me molemmat hommissa ensi kuun alussa Nuuksio Classicilla. Mutta katellaan, jos tässä vaikka tapahtuisi jotain kertomisen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti