maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kantavilla hangilla

Viime viikonloppuna kisattiin toista kertaa Nuuksion Talvipäivä -rogaining, ja karkkitytöt m&m olivat taas lähtöviivalla. Viime vuonna emme osallistuneet kuuden tunnin sarjaan, koska minä olin perjantaina humpalla. Tänä vuonna ehdimme rogata vain 3 h, koska Vuorikiipeilijä M:llä oli illalla tiedossa bileet. Onko alkoholinkäyttö jo ongelmatasolla, jos se häiritsee säännöllisesti (= kerran vuodessa) urheiluharrastuksia?

Vihreät tyttöset valmiina lähtöön!

Koska tänä vuonna oli luvasssa hankikantoa, uskalsimme tehdä melkein 5 km pidemmän reitin kuin viime vuonna. Viime vuosihan meni ihan mahottomaksi nuoskassa tarpomiseksi, ja tulimme maaliin 15 min myöhässä - mutta niin taisi tulla aika moni muukin. Silti tämänvuotinen 18 km reitti taisi olla melkoista ahnehdintaa.

Rastit löytyivät ihan kivasti, koska näkyvyys oli hyvä. Osa tuntui löytyvän jopa ihan tuurilla: "Oho, tuossako se rasti jo onkin. Luulin, että ollaan vasta tulossa rastiympyrään." Lisäksi muiden tiimien jatkuva läsnäolo helpotti rastien ottamista.

Minä leimaan rastia kännykällä.

Jouduimme kuitenkin lyhentämään reitistämme pois melkein puolet. Koska emme pummanneet missään vaiheessa mitenkään isosti, liikuimme vain yksinkertaisesti liian hitaasti. Hanki kantoi kaikkialla muualla paitsi ihan Nuuksion Pitkäjärven lähellä. Mutta toisaalta mäkiä kyllä piisasi - kuten Nuuksiossa yleensä. Tämän olisi ehkä voinut ottaa huomioon. Ehkä ensi vuonna sitten.

Rasti Nuuksion Pitkäjärven rantajyrkänteellä


Onneksi reittiämme oli helppo lyhentää, ja ehdimme kuitenkin napsia kaikki isommat pisteet - ja "kotimatkalla" pari ykköstä siihen päälle. Ykkösilläkin oli merkitystä, koska voitimme neljänneksi tulleen joukkueen pisteellä! Kaikkia tuloksia voi ihailla tuolla. Kun klikkaat joukkueen nimeä, pääset näkemään heidän reittinsä. Meillä on ollut voittajien kanssa hyvin samanlaiset suunnitelmat, mutta nuo oikeat suunnistajat (kaksi Espoon Akilleksen ykköstykkiä) vain juoksivat kovempaa kuin me.

Kerrankin soilla ja avohakkuualueilla oli helppo edetä!

Tapahtumasta jäi kyllä hyvä mieli, kun lopputuloskin oli ihan yllättävän hyvä. Katsotaan, josko ensi vuonna ehtisimme kaikelta juhlimiseltamme osallistua ihan 6 tunnin sarjaan. Jos sää on yhtä ihanan aurinkoinen kuin tähän asti aina, olisi suorastaan synti kisata jälleen vain 3 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti