sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Mitäs tällä viikolla tuli tehtyä?

Blogissa on ollut taas viikon verran hiljaista. Ensin syynä oli vappu ja sitten lentsu ja yleinen jaksamattomuus. Mutta minä en ole siis vain jaksanut kirjoitella. Jumppaillut olen vaikka mitä lystiä. Joo, kipeänä ei saisi urheilla, mutta ei mulla ole kuumetta. Nuhaa ja yskää vaan. Ja vuotava nenä haittaa vain aerobisissa treeneissä. Vitutus haittaa kaikessa.

Keskiviikko meni vielä ihan vapusta toipumiseen, koska komean kankkusen lisäksi hankin myös mojovat univelat. Keskiviikko-torstaiyön 10 h unien jälkeen jaksoinkin sitten jo illalla mennä triathlonkoulun uintitreeneihin. Jäin tosiaan talvella luokalle, ja nyt olen taas opiskelemassa uutta. Tällä kerralla torstaisin on unititreenit ja lauantaisin tai sunnuntaisin pyöräilyä ja juoksua. Torstaina harjoittelimme käsivetoja. Uinnissa lentsu jonkin verran vaikutti jaksamiseen. Pakko myöntää.

Perjantaina meillä oli töissä tiimi.ilta, mikä tarkoitti myös urheilullista kivaa: seinäkiipeilyä (joo, taas - taidan olla koukussa), keilausta ja golf-simulaattoria. Kiipeilyssä meitä oli kuusi ja muodostimme kolme paria. Ohjaajamme Joonas sitten vaan aina tarkasti ennen kiipeämistä, että olemme kiinnittyneet oikein naruun ja alas tullessa hän varavarmisti eli piti kiinni köydestä ja vähän katseli, ettei varmistaja päästänyt kaveria liian nopeasti alas. Minun parini Timo oli ihan luonnonlahjakkuus kiipeilyssä. Minä syytin kaikesta hänen brassi-ju-jutsutaustaansa. Muutama meistä innostui sen verran, että voisi lähteä kurssillekin. Ja Joonas lupasi meille alennusta, jos saamme kasaan 8-12 hengen ryhmän. Helppoa meidän firmassa! Muiden mielestä sopiva ajankohta olisi ensi syksy. Itsehän olisin valmis kurssille vaikka heti.

Lauantaina minulla oli vuorossa  uusi jumppakokeilu Ingan kanssa. Menimme coreen. Toisin kuin Sh'Bam core voitti minut heti puolelleen. Varsinkin coren tasapainoilutreenit tekisivät isommissakin määrissä minulle erittäin hyvää. Olen jonkin verran treenannut leikattujen polvieni takia tasapainolaudalla ja jumppapallolla tasapainojuttuja. Coressa ei käytetty mitään lisävälineitä, mutta oli se vasemman jalan vaaka tai tähtiasento silti tosi haastavaa. Minä olen NIIN toispuolinen ainakin jalkojen osalta. Ja vaikka oikea polvi onkin enemmän rikki kuin vasen, niin silti se osaa seistä paremmin. Minä kyllä olenkin oikeajalkainen.

bikinikelejä odotellessa...
 Lauantai-iltana oli vielä säbäturnaus. Alueliigaan osallistui huimat 4 joukkuetta, joten kaikki pääsivät lopputurnaukseen. Kävimme sitten ottamassa dunkkuun kahdessa pelissä ja sijoituimme hienosti neljänsiksi. No, ne kolme muuta joukkuetta pelaavatkin korkeamissa divareissa (2. ja 3.) kuin me (4.). Ei se häviäminen haittaa, jos omalla joukkueella on yhtään mitään tsäänssejä. Tai tiukassa matsissa häviäminen keljuttaa toki, mutta selvästi paremmalle häviäminen ei, jos itsekin pääsee välillä hyökkäämään. No, ekassa pelissä emme juuri päässeet ja meitsi vietti melkein koko pelin polvillaan valmiina torjumaan. Tokassa pelissä meno oli jo mukavampaa, mutta polveni olivat siinä vaiheessa jo ihan hellinä, joten se ei paljoa lohduttanut. Ja mokailinkin pari aikamoista mokaa sen takia, kun en enää oikein pystynyt keskittymään. Me saimme kuitenkin molemmissa peleissä maalit, mikä oli toki kivaa. Kaksi tuntia polvillaan jättää jälkensä, mistä on todiste tuossa yllä. Myös tuossa oikeassa jalassa on muutama sinelmä, mutta mustelmien kuvaaminen peiln kautta on oikeasti tosi haastavaa. Vasemman kokonaisvaltainen ruskeus on siis mustelmia, ei päivetystä. :)

Tänään oli vuorossa triathlonkoulun pyöräily- ja jauoksutreeni. Ensin opettelimme nostamaan fillarin etupyörää, takapyörää ja hyppäämään fillarilla. Moiset kikat ovat käytännöllisiä katukivetysten ja routavaurioiden kanssa. Tämän jälkeen alkoi sitten kuntotreeni: kävimme polkemassa lenkin, joka piti sisällään yhden tappokamalan mäen. Fillaroinnin jälkeen vaihdettiin lenkkareihin ja käytiin juoksemassa vähän vetoja: 4 ylämäkivetoa ja 4*100m kevyen reippaasti. Ja tämä koko roska (pyöräily + vedot) tehtiin kolmesti. Tosin minä tein vikassa vetosetissä vain 2+2 vetoa, koska eksyin tokalla fillarikeikalla ja jäin vähän jälkeen... Itse aloin kyllä heti epäillä, että käännyin väärästä risteyksestä, mutta perässä tulleet olivat sitä mieltä, että katotaan ny vielä. Minttu mielipidevaikuttaja iski jälleen. ;)

Siinäpä se viikko sitten olikin jumppien osalta. Nyt vois vähän venyä ja sitten lähteä leffaan katsomaan zombeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti