keskiviikko 17. elokuuta 2011

Helsinki City Triathlon 29.8.

Olen pahemman laatuinen yllytyshullu (lähinnä kyllä urheilun suhteen), ja viimeisin juttu, mihin minut on saatu yllytettyä on elokuun lopussa käytävä pikamatkatriathlon.

Helsinki City triathlonissa Matkat ovat seuraavat: uinti 300m (altaassa), pyöräily 10 km ja juoksu 3 km. En ole kummemmin tuohon treenannut (koska ilmottauduin vasta viime viikolla) enkä ajatellut treenatakaan. Juoksemassa voisi vähän käydä. Ja ajattelin, että viikonloppuna voisin käydä tiedustelemassa fillarilla kisamaastot. Voisihan sitä juoksulenkkiäkin kokeilla - ja samalla vaihtoa fillarilta juoksuun. Tosin nyt joudun lukitsemaan pyöräni, joten vaihto ei ole ihan yhtä vauhdikas kuin kisassa.


Muuten ainoa valmistautuminen, mitä aion tehdä, on fillarin pikahuolto ja kumien pumppaus. Toki minä aion urheilla jotain samaan tahtiin kuin ennenkin, mutta en treenaa mitenkään systemaattisesti noita kolmea lajia.

Olen myös miettinyt vähän varustusta. Voisin saada triathlon-housut lainaan. Toisaalta olen miettinyt niiden hankkimista ihan omaksi, koska ensi kesänä tekisi mieli suorittaa toinen pikamatka: Finntriathlon Savon sydämessä (400m + 20 km + 5 km).

Laskeskelin, että tämä lyhyempi keikka olisi mahdollista suorittaa tuntiin: pystyn uimaan 300m 7 minuuttiin sen kummempia riuhtomatta, pyöräilin juuri vähän aikaa sitten kavereille kallioon (12 km) 30 minuutissa ja juoksu voisi onnistua ehkä 20 minuuttiin - tosin uimastadikan maasto on todella mäkistä, mikä hidastaa menoa. Mutta tuntia tavoitellaan.

Yleisö on tervetullutta. Mun lähtöni osuu jonnekin klo 10:15 ja 12:36 välille. Reittikartta näyttää tältä:

Mikään ei ole niin hauskaa katsottavaa, kuin tuskainen urheilija. ;)

Kuvat We heart it ja HCT:n kotisivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti