torstai 4. kesäkuuta 2015

Uintikauden avaus

Suunnistuksen lisäksi minä kävin viime sunnuntaina korkkaamassa avovesiuintikauden, kun meidän uintiryhmämme kokoontui Kuusikselle treenaamaan. Asteita lammikossa oli tuolloin suunnilleen 16-17. Olipahan rannalla tilaa. Osa porukasta vähän kiljui järveen mennessä, mutta minusta vesi kuulosti kylmemmältä kuin se oikeasti olikaan. Kyllä siinä sietää ensi viikonloppuna yhden kiekan uida.

Taisi vesi kuitenkin vähän kylmää olla, koska minun flunssanpoikaseni pääsi vähän potkaisemaan, ja minulta lähti sunnuntai-iltana ääni. Maanantaina piti peruttaa pari palaveria, kun ääntä ei meinannut riittää kuin puoleksi tunniksi kerrallaan.

Kohta mä meen tonne eikä hirvitä ollenkaan!

Mutta treenit. Ne menivät ihan kivasti. Mitään mainittavan vauhdikasta kierrosaikaa en saanut, koska aiemmin päivällä suoritettu rogaining taisi vähän rasittaa ruumista. Tekniikka kuitenkin tuntui ihan hyvältä kumipuvusta huolimatta ja suunnistaminen onnistui järvessä melkein yhtä hyvin kuin metsässä. Jos lentsu nyt lähtee laantumaan yltymisen sijaan, niin olettaisin uivani lauantaina kovempaa kuin viime vuoden kisoissa. Alle varttia lähdetään hakemaan. Saas nähdä, kuinka käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti