perjantai 26. kesäkuuta 2015

Surkea kenraaliharjoitus tarkoittaa hienoa ensi-iltaa

Noin suunnistusopeni lupaili, kun pummasin viimeisissä treeneissä ennen Jukolaa oikein olan takaa. Jukola meni ihan kivasti, joten ehkä väitteessä on perää. Siksi asetelma huomisen Kisko triathlonin suhteen on ihan lupaava.

Tiistaina oli nimittäin HelTri cupin eli seuramme harjoittelukisasarjan avovesiuintikisa, mihin minun piti mennä. Kisa järjestettiin Oittaalla Espoossa. Tämä oli se pikkuseikka, jonka minä huomasin Vantaan kuusijärvellä noin 20 minuuttia ennen starttia. HelTri cupia on aikaisempina vuosina järkkäilty nimenomaan Kuusiksella, joten porhalstin tietysti tuulispäänä sinne suoraan töistä sen kummemmin asiaa tarkistamatta.

Sponssattu uusi kisa-asuni tuli tällä viikolla, joten ajattelin, että sitäkin olisi hyvä
testata tositoimissa ennen Leviä. Mietin kauan, että maalaanko kynnet perinteisesti
fillarin väreihin sopiviksi vai matchaanko ne vaihteeksi pukuun. Tein tällaiset
välimallin kynnet, jotka sopivat sekä pukuun että pyörään - ja niillä voi lähteä vielä
illalla juhlimaan kaverin läksiäisiinkin.

Keljutti kuin pientä oravaa, jolla on käpy jäässä. Menin kuitenkin uimaan sinne Kuusijärveen itsekseni, kunhan ensin olin selvinnyt harmistuksestani ja tehnyt FB-statuspäivityksen. Lohdutin itseäni ostamalla myös 6 euron saunalipun. Ja ihan kostoksi uin 500 m enemmän kuin kisassa olisi ollut matkaa.

Mutta DNS on harjoituskisassa kuitenkin sen verran pohjanoteeraus, että eiköhän huomenna mene ihan kivasti. Supersuunnistajakin tulee kisaamaan, koska hänen työkaverinsa tuli kipeäksi ja pyysi Ääsääsiä tuuraamaan.

Kamat alkavat olla kasassa ja kisakynnetkin on tehty. Kai tässä hiljalleen voisi alkaa siirtyä yöpuulle akkuja latailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti