tiistai 16. kesäkuuta 2015

Jukolan Reittihärvelit

Reittihärveli on kyllä niin hauska! Ihanaa, että sunnistajat ovat sen verran nörttejä, että ovat moisen keksineet. Minä saan ladattua reittini Garminista tuonne systeemiin näppärästi gpx-tiedostona, josta reitti piirtyy itsestään kartalle. Aina sitä pitää toki vähän tuunata ja lisätä kiinnityspisteitä kartalle, että saa reitin kohdistettua, mutta sekin on aika hauskaa puuhaa: minulla on Garmin Connect auki toisella välilehdellä ja Reittihärveli toisella.

Ainoa vika Reittihärvelissä on, että sieltä ei ole mitään keinoa hakea suorituksia nimellä tai linkata suoraan omaan karttaan. Pitää vaan selata ja selata, kunnes oikea tyyppi löytyy. Nimetkään eivät ole listalla aakkosjärjestyksessä vaan siinä järkässä, missä on tultu vaihtoon / maaliin. Selaa siinä sitten osuuden 1800 suunnistajaa läpi. :D

Supersuunnistajan kuuma vinkki oli, että valitseekin osuuden sijaan "all classes". Silloin listataan vain ne henkilöt, jotka ovat piirtäneet tai ladanneet reittinsä härveliin. Se on paljon suppeampi ja selattavampi lista, mistä minun nimeni voi bongatakin, kun vähän jaksaa scrollata. Koska olen ladanut gepsini tuonne enkä piirtänyt reittiä käsin, on nimeni edessä "* GPS". Kursori on suunnilleen puolivälissä. Jos ei meinaa löytyä, on kiinnostuneille tarjolla vaihtoehtona animaatio, johon suora linkitys onnistuu. Ja koska leffahan on oikeasti ihan tajuttoman tylsä, niin tässä vielä meikäläisen reitti ihan ruutukaappauksena:

Kuva aukeaa isompana, kun klikkaat sitä.

Ja sitten samat Venloista: Piirretyt reitit löytyvät tämän linkin takaa ja lista on paljon maltillisempi kuin Jukolan vastaava. Liikuin Venloissa agettimaisesti aliaksella "Anita Borg". Leffa on täällä. Ja tässä sama vielä kuvana:

Tämänkin kuvan saa klikattua isommaksi

Taas on tarjottu karttapornoa enemmän kuin laki sallii. Saatan kyllä vielä kerran tällä viikolla kirjoitella suunnistuksesta, mutta sitten palaan ruotuun eli triathlonin pariin. Pitää alkaa jo treenata systemaattisemmin Leviä varten ja panostaa pyöräilyyn ja varsinkin polkujuoksuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti