tiistai 11. elokuuta 2015

Uusi bitti blogille!

Aloitin tämän blogin pitämisen vuonna 2011, kun olin hankkinut personal trainerin ja saanut jokaisen salipirkon joskus kokeman superfoodsmoothieherätyksen. Sittemmin olen kyllästynyt viherpirtelöihin ja  innostunut kestävyysurheilusta. Blogikin on muotoutunut enemmänkin treeni- kuin fatness-blogiksi.

2012 en tiennyt, että blogien vuosipäiviä kuuluu juhlia. Lisäksi taisin unohtaa silloin koko vuosipäivän. 2013 päätinkin, että on tällaiselle true nörtille paljon sopivampaa juhlia aina, kun blogi saa uuden bitin. Ja tänään blogini täyttää taas kahden potensseja, mikä tarkoittaa uutta bittiä! Armas blogini on siis binääreissä jo pyöreät 100 vuotta!


Juhlan kunniaksi blogissa järjestetään historian ensimmäinen arvonta. Sain Levin triathlonista palkinnoksi laatikollisen Power Barin geelejä maussa tropical fruit. Itse en ole mikään Power Barin ylin ystävä, ja muutenkin olen geelien kanssa aika ronkeli: pidän vain kolasta ja sitruksista. Siksi voittaja saa koko lootan eli pikaisella laskemisella noin 23 geeliä. Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, mitkä postaukset ovat olleet mielestäsi tämän blogin parhaimmistoa, ja mistä jutuista luet eniten mielelläsi jatkossakin. kaikenlaisia juttuideoita saa heittää. Aikaa osallistumiseen on viikko, eli 17.8.2015 klo 24:00 asti.

Kannattaa osallistua, koska seuraavan kerran juhlitaan vasta vuonna 2019!

11 kommenttia:

 1. Kissakuvat on ihan ykkönen. Muuten parhaat jutut on kisaraportit!

  T. Vuorikiipeilijä M (ja terkkuja Balilta!)

  VastaaPoista
 2. Suunnitus- ja muutkin kisarapsat ovat parhaita. Rehellistä kerrontaa!

  VastaaPoista
 3. Triathlonjutut on parhaita, mutta hyvä ettei ole pelkästään niitä. Eli kyllä monipuolisuus ja innostus kaikesta on se paras juttu tässä blogissa! Kissajuttuja pitäisi kyllä olla enemmän. Koska kissat ansaitsevat enemmän tilaa :)

  VastaaPoista
 4. Kisarapsat on parhaita. Kissat ei taas ole yhtään mun juttu, mutta ne jätän sitten vaan lukematta. :)

  VastaaPoista
 5. Mä kannatan enemmän kissoja. Ja vaellusta. Enemmän vaellusta ja kissoja. Niin ja kisakynsiä!

  Ei kun vakavasti ottaen oon tykännyt tosi paljon, kun oot selostanut vähän jotain opettavaista. En nyt muista mitään esimerkkejä, mutta jotain uinti- ja juoksutekniikkaa, ja alkuaikoina kerroit muistaakseni myös niistä smoothieista, mikä ei sekään ole yhtään huono juttu. Mä siis mieluusti luen sellasta "annapa kun Minttu vähän pätee siitä miten treenataan"-juttua (jota sulla on oikeasti aika vähän :) ), koska tiedät urheilemisen teoriasta niin paljon enemmän kuin mä.

  VastaaPoista
 6. Monipuoliset jutut minusta on parhaimpia, eli laidasta laitaan kissat ja kisat uppoaa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Käytkö säännöllisesti juoksulenkeillä?
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kyllä kisaraportit on parasta antia.

  t. Satunnainen lukija

  VastaaPoista
 9. Kaikki jutut olleet ihania! Monipuolisuus viehättää.

  VastaaPoista
 10. Teija Hämäläinen: No, en nyt varsinaisesti niin voi väittää. :) Ennen Leviä mulla oli ihan säännöllinen juoksuohjelmakin, mutta en ole kisan jälkeen juossut ollenkaan. Yleensä hoidan juoksulenkkini suunnistamalla. Jonkun verran polkujuoksen. Mutta ei sitä säännölliseksi voi sanoa.

  VastaaPoista