perjantai 8. toukokuuta 2015

Tilastofaktoja

Huomenna pitäisi taas mennä suunnistuskisoihin! Mulla on vähän sellainen olo, että tästä tulee eeppinen keikka. Sen kunniaksi vähän insinööripornoa eli kolme päivänpolttavaa tilastotietoa:

Huomisen kisakynnet. Taustalle piti laittaa viime kerran kartta,
mutta sinne tulikin kuvausassistentin tassut.

  1. Viime kisan ansiosta olen nyt virallisesti Suomen huonoin suunnistaja. Mutta olenpa sentään suunnistuksen ranking-listalla. Esimerkiksi sellainen nevöhööd kuin Minna Kauppi ei ole.
  2. Vedin viime viikolla myötäotteella 9 leukaa. Tavoite eli täysi kymppi on siis ihan kulman takana. Tällä viikolla en ole jaksanutkaan treenata leukoja ollenkaan. Mutta seän onkin lahjattomien hommaa. Minna Kauppi on varmaan treenannut, kun ei ole vielä ehtinyt kisata.
  3. Painoin tämän viikon keskiviikkona 73,3 kg eli tienasin melontaretken, ellen nyt harrasta lihomista. Tosin tänään oli töissä tarjolla porkkanakakkua ja minä söin kaksi palaa. Hupsista. Tykkääköhän Minna Kauppi porkkanakakusta? No, kukapa ei tykkäisi?
Me suunnittelimme menevämme huomenna suunnistuksen jälkeen katsomaan voimistelukisoja, kun sellaiset järkätään täällä Espoossa. Mutta jos vaan ehdin ja jaksan, niin kerron heti tuoreeltaan, miten kisa meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti