keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Huomenna poljetaan

Moni menee huomenna Bodom trail runiin, mutta minä en. Minä menen autolla Hämeenlinnaan, sieltä pyörällä Turkuun ja sieltä vielä toivottavasti pyörällä takaisin lähtöpisteeseen. Eli huomenna on vihdoin vuorossa kauan odottamani Tour de Härkätie.

Hoidan tässä juuri viimeistä hiilaritankkaustani hampparilla ja ranuilla, tutkailen huomisen säätä (aamulla sataa, mutta onneksi se loppuu ennen puolta päivää), latailen gizmojani ja vähän fiilistelen menoa tänne blogiinkin. Kohta pitäisi pakata.

Minua jännitti vielä pari päivää sitten yllättävän vähän, mutta jännitys alkoi, kun luin valmisteluvinkkejä. Lista oli niin pitkä, että aloin huolestua, lähdenkö hommaan vähän liian löysin rantein. En nimittäin meinannut hieroa kummempia tai rasvata persettäni. Kunhan nyt pakkaan huoltoautoon infernaalisen määrän energiapatukoita ja fillarin satula- ja tankolaukut täyteen naposteltavaa ja vaihtokumeja. Mietin, että olisiko pitänyt vaihtaa reissulle pränikät kumit ja ottaa kepeämmät kiekot, mutta taidan kuitenkin reteesti lähteä painavammilla treenikiekoillani ja niissä olevilla vanhoilla mutta pistosuojatuilla kumeilla. Hyvin ne ovat tähänkin asti kestäneet. Ja kun poljemme kuitenkin lallatteluretkivauhtia, niin  ei kiekoilla ole varmaan kamalan suurta merkitystä. Kisakynsiäkään en ole jaksanut tehdä, kun ei kyseessä ole mikään kisa, vaan retki.

Kuvitukseksi kissojen ennuste perjantain pääpuuhasta

Ja jos nyt vaikka sattuisikin käymään niin, että kaikki menee päin mäntyä, enkä jaksa takaisin Hämeenlinnaan, niin Supersuunnistaja on kilttinä ja kannustavana luvannut ajaa myös Turkuun moikkaamaan meitä ja ajella sitten meidän taukopaikkojemme kautta takaisin Hämeenlinnaan. Eli voin luovuttaa melkein koska vaan, jos siltä tuntuu. :D

Tänään oli muuten taas viikon virallinen punnituspäivä. Painoin tasan 73 kg eli tienasin melkein jo kylpylälomankin. Huomisen jälkeen se on varmaan plakkarissa, koska en jotenkin usko pystyväni syömään yhtä paljon energiaa, kuin polkiessa kärähtää. Eka yritys eli hamppari loppui juuri, joten taidan mennä pakkailemaan ja pumppaamaan kumeja. Pitäkää mulle peukkuja! :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Pitkä matka, kova perse, raudanluja tahto! :)

    VastaaPoista
  2. Tänään se perse vasta kova on ollutkin: ei taivu edes poimimaan asioita (kuten kissoja) lattialta. :)

    Katsotaan, jos huomenna saisi rapsan kirjoitettua. Tänään ei ole ehtinyt, kun on pitänyt nukkua päikkäreitä.

    VastaaPoista