maanantai 25. toukokuuta 2015

Kuvia Karhunkierrokselta

Kun Supersuunnistaja juoksi, niin minä vietin lauantaipäivääni valokuvaten. Olin ilmottautunut Nutsille järkkäriksi, ja minulta kysyttiin, voisinko kuvata kilpailijoita. No joo! Enhän minä oikeasti ole mikään hyvä kuvaaja, mutta treenailen ihan mielläni. Lainasin vielä kaverilta hienon objektiivin, jolla oli ainakin teoriassa mahdollista saada kauniita kuvia.Kävin kuvaamassa 80 km lähdön, reitin varrelta 15 km kohdalta, vähän Kiutakönkäällä ja sitten maalissa. Minulle kävi vähän nolosti, koska kaikki Kiutakönkään kuvani heilahtivat ja maalistakin kaikkien voittajien ja muiden nopeiden kuvat ylivalottuivat pilalle. Mutta sain minä jotain räiskittyä. Tässä omia lemppariotoksiani. Kaikki kuvat löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. Ai kamala, sielä on vielä lunta! Hyyyyyr. Mut hienoi kuvei!

  VastaaPoista
 2. No toi on laskettelurinne. Sehän on ollut puoli vuotta jäässä. Mutta oli siellä jossain varjoisissa paikoissa vielä pieniä kinoksia. Mutta lähinnä siellä oli vettä: paljon ja joka paikassa. Kaikki joet ja lammikot tulvivat.

  VastaaPoista
 3. Ne oli tosi hienoja kaikki, katoin eilen fb:ssä et sähän oot oikeen hyvä kuvaaja! Muutama suttu kuuluu tullaki! Mullaki aina ehkäonnistunehkäen-varaus:D Telakka on ehkä lusittu, ei enää paparazzin roolia no limitissä, ajattelin uskaltautua varovasti viivalle wohuu!

  Liisa

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Mä totesin kotimatkalla, että kuvaaminen on tosi kivaa, ja että voisinkin ruveta uudeksi Liisaksi. :)

  Meidän aikatauluihin No Limit ei sovi, mutta aateltiin mennä johonkin toiseen multisportiin. Olikohan sen nimi Summer Challenge tms. No, mä varmaan kohta teen postauksen, missä listaan kaikki kesän viikonloput, eiku siis kisat. :D

  VastaaPoista