sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Oho, ilmosin ja muita kuulumisia

Tässä pitäisi varmaan hiljalleen alkaa päättää, mihin tapahtumiin meinaa ensi kesänä osallistua. Pienimuotoista harmistusta on aiheuttanut se, että kaikki kivat tapahtumat ovat päällekkäin. Tour de Härkätie on helatorstaina, ja joudun siksi jättämään väliin oman seuramme suunnistuskisan. Härkätie dossaa myös seuraavan viikonlopun rogauksen, koska en taida jaksaa polkea silloin vielä 8 tuntia lisää. Supersuunnistaja osallistuu Nuts Karhunkierrokseen ja minä ajattelin mennä sinne toimitsemaan, joten Giro d'Espoo jää väliin. Jukolan viesti on tänä vuonna niin lähellä Espoota, että sinne pitää mennä. Olen aika varma, että sekin menee jonkun tapahtuman kanssa päällekkäin, mutta en nyt keksi, minkä.

Pirkan pyöräilyynkin piti mennä, mutta enpäs menekään. Tuli nääs ilmottauduttua Vantaalle.

Kiitos itsellenne!

Mietin aika kauan perusmatkan ja sprintin välillä, mutta päädyin lopulta sprinttiin ja kisaamaan perusmatkaa sitten myöhemmin kesällä. Pitäisi vaan päättää sekin kisa. Harmikseni Sääksi triathlonia ei tulevana kesänä järjestetä. Hetken mietin myös Sun City Triathlonia, mutta Supersuunnistaja on silloin luultavasti rogaamassa, joten enpä minäkään sitten Pohjanmaalle tule. Pitänee siis mennä Kiskoon. Olisin kyllä halunnut vähän myöhemmin kesällä olevan kisan, mutta en oikein keksi mitään muutakaan. Voimarinne on vähän kaukana, mutta jos emme ole jo sen aikaan Norjassa vaeltamassa, se voisi olla vaihtoehto. Saa siis ehdotella perusmatkan kisoja! Lisäksi edelleen haaveissa on Levi Extreme, mutta en oikein osaa vielä päättää, voiko näillä mun polvillani juosta puolimaraa vai pyydänkö Supersuunnistajaa joukkueeseeni juoksuosuudelle.

"Reeniä, horo, reeniä!" Personal rainer Unski valvoo yleensä aina minun
trainrerisessioitani.

Jännittävä kehonhuoltohaaste, josta on alkanut muodostua ihan kisa, jatkuu. Supersuunnistajan helmikuu oli venyväisempi kuin minun ja hän sai kasaan enemmän minuutteja: Ääsääsin helmikuu sisälsi 365 minuuttia kehonhuoltoa ja minun kuukauteeni sitä kuului 353 minuuttia. Tosin minun piti siirtää hierontani pois työmenon alta, joten menetin siksi helmikuulta tunnin kehonhuoltoa. Kuun lopussa minä johdin yhä 40 minuutilla: minulla on kokonaissaldona 795 minuuttia ja Supersuunnistajalla 755 minuuttia. Tässä kuussa minä olen kyllä ollut jo laiskempi venyttelijä, joten juuri nyt puntit lienevät aika tasan.

Toinen hauska ilmottautuminen viime viikolta tapahtui maanantaina, kun ilmottauduin Cetuksen perhosuintikurssille. Perhostelusta oli joskus alkuvuodesta keskustelua Pian blogin puolella, ja tyypillisinä naisina päädyimme sitten ilmottautumaan kurssille. Kurssi alkaa puolentoista viikon päästä. Hauskaa!

6 kommenttia:

 1. Saa nähdä onko itse perhosuintikurssi yhtä hauskaa kun ilmoittautuminen, toivottavasti on!

  VastaaPoista
 2. Lahdessa on täysmatkan sm-kisojen yhteydessä kuntosarjana perusmatka 1.8.

  VastaaPoista
 3. Toi Levi on 2.8. Mutta jos en mene sinne ollenkaan, niin sitten voisi kyllä mennä edes Lahteen. Mutta tosiaan mulla on jo sijaisjuoksija, joten ehkä sinne Leville tulee kuitenkin lähdettyä: jos ei yksilönä, niin joukkueena.

  VastaaPoista
 4. Hm, munkin varmaan pitäisi alkaa suunnittelemaan näitä, kun alkaa vihdoin olla joku havainto siitä, missä kesän vietän. Boulderissa olisi sprintti kesäkuussa ja perusmatka heinäkuussa, ehtisköhän niihin treenata... Nyt just on aika rapakuntoinen olo kun ei pariin viikkoon ole flunssailun takia tehnyt yhtään mitään.

  VastaaPoista
 5. Hyvin ehtii treenata - ainakin kalenterin mukaan. En sun elämäsi muista kiireistä osaa sanoa.

  Mä olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että nyt, kun sä olet kokenut puolimaratoonari, sun pitäisi ehdottomasti kokeilla triathlonin perusmatkaa. Ei se ole kuin tunti lisää liikkumista ja olet jo maalissa. :)

  VastaaPoista