sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Toiset juoksee, minä poljen

Vaikka olen ehtinyt puntata tässä jonkin aikaa vain kerran viikossa, niin leukatulos sen kun paranee. Perjantaina meni ekassa sarjassa jo 8 leukaa. Eli tässähän aletaan kolkutella kympin haamurajaa jo ihan kohta, jos tahti säilyy yhtään samana. Ja koska vanha viidakon sananlaskukin sanoo, että lahjattomat harjoittelee, niin voiko tästä päätellä, että mä olen suunnattoman lahjakas leuanvetäjä?

Asia, missä en ole lahjakas, taitaa olla maastopyöräily. Kävimme eilen Supersuunnistajan kanssa aamusella maastopyörälenkuralla ja poljeskelin matkalla myös parilla polulla. Ja voi morjens, että oli tuntuma taas hukassa, kun en ole kesäkuun jälkeen juurikaan poluilla polkenut. Pitänee koettaa ehtiä ensi viikolla vielä vähän treenaamaan, ettei lauantain X-kaato mene ihan itkupotkuraivareiksi.

Koetin Lauttasaaressa kuvata sorsalintuja, mutta olivat kaukana.

X-kaato vaikuttaa ihan veikeältä setiltä. Uutena lisämausteena on mukana 3-4 km kickbike-osuus. Sekasarjan kisa näyttää järjestäjän herutusvinkin mukaan tältä:

Juoksu
MTB
Juoksu
MTB
Juoksu
Melonta
Juoksu
Kickbike
MTB
Juoksu
MTB
Juoksu

Juoksua on aika monta osuutta. Toivottavasti se tarkoittaa, että osuudet ovat kaikki lyhyitä. :)


Kamerasta löytyi yllärinä näin söpö kuva, kun kaivelin siitä
videoita. Meillä ei ole kukkia parvekelaatikoissa, koska
edellisessä kämpässä ne tallottiin. Parveke on ihan kissalandia.

Tänään Supersuunnistaja lähti todella aikaisin aamulla Sipoonkorpeen 3 h polkujuoksulenkille. Minä käänsin siinä vaiheessa kylkeäni ja nousin vasta herran häivyttyä. Itse liikahdin vähän ennen kymppiä, kun lähdin polkemaan kohti Puotilaa, missä siskontyttö pelasi futisturnausta. Katsoin Puotilassa yhden huisin jännän 25 minuutin mimmifutismatsin ja polkaisin sitten takaisin kotiin. Minulla oli kaunis ajatus mennä tänään vielä salille, mutta laiskuus voitti. Sen sijaan menin katsomaan, kun tuo kreisi juoksija meni vielä loppuverryttelemään Aalto kympille. Katselin juoksijoiden kärkeä sekä Otsonlahdella n. 5 km kohdalla  että sitten melkein maalissa. Ja kuvasin myös. Nauhalle tallentui myös eräs julkkis, joten toivottavasti joku jaksaa katsoa loppuun asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti