sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Helposti tienattu tapahtumapaita

Minä olen viime aikoina kärsinyt kipeästä selästä ja ravannut osteopaatilla. Lisäksi kiireinen elämäkin pistää kapuloita rattaisiin treenaamisen suhteen, joten viikon teema onkin ollut aika pitkälti off season ja penkkiurheilu - onneksi Suomi onkin tarjonnut paljon jänniä hetkiä pallopelien saralla.

Mutta onneksi jotkut täällä edes urheilevat oikeasti itsekin: Supersuunnistaja oli eilen juoksemassa Nuuksio Classic Trail marathonin. Minun piti mennä katsomisen lomassa keräämään sieniä, mutta ilmottauduinkin perjantaina tuuraajaksi toimitsijaporukkaan. Pääsin juottamaan janoista juoksukansaa 11 km kohdalle laskettelumäen huipulle sekä 26 km kohdalle pienelle parkkipaikalle.

Nuuksio Classicin lähtö

Järkkäröinti on oikeastaan tosi kivaa puuhaa. Ajattelin, että voisin jatkossa Supersuunnistajan polkumaratoonatessa tai -ultratessa mennä aina mukaan viralliseen huolto-organisaatioon. Minusta on kuitenkin kivaa katsoa kisoja ja tavata ihmisiä. Ihan hyvin voin siinä samalla kaataa vettä kannusta juomaleileihin tai ohjata liikennettä.

Naisten voittaja Maija Oravamäki tankkaa ekalla juottopisteellä

Lisäksi järkkärit tekevät todella arvokasta työtä mahdollistaessaan toisten kivat urheiluhetket erilaisissa tapahtumissa. Minusta on ihan kohtuullista, että minä ahkerana tällaisten tapahtumien kuluttajana kannan oman korteni kekoon ja osallistun myös siihen järjestelypuoleen.

Ja mikä tärkeintä: järkkärit saavat kivoja t-paitoja ja värikkäitä Buffeja juoksematta metriäkään! :D

Näin hienoja Buffeja sieltä sai - tosin kukaan muu ei kyennyt
putkihuivin kanssa tämän tason tyylikkyyteen.

Ai miten Ääsäässillä meni? Pääsi hän maaliin, mutta ei ollut itse ihan tyytyväinen loppuaikaan. Kuulemma olisi pitänyt mennä noin vartti lujempaa. Aika parani kuitenkin huimasti viime vuoteen verrattuna, koska silloin juoksu meni ihan plörinäksi kramppaavien reisien takia. Sijoitus oli kuitenkin hieno ja herra oli upeasti 40 parhaan joukossa - jopa pienoisella marginaalilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti