sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Voi, tätä materialismin riemujuhlaa

Kuten joku saattoi eilisen kuvan paketin kyljestä tavatakin, niin traineri on saapunut taloon. Olen tässä jo jonkin aikaa jahkaillut, että sellainen pitäisi hankkia. Mutta sitten kuulin huhuja, että se on kovin äänekäs peli, niin alkoi arveluttaa, että voinko polkea sillä ikinä himassa, vai suuttuvatko kissat ja supersuunnistaja. Ja maksavathan mokomat. No, ääsääs totesi, että hän ei suutu ja päätti hankkia sen mulle synttärilahjaksi. Voi, kun mua hemmotellaan!

Traineri. Vain pyörä puuttuu.
Itsehän ostin itselleni vain ne aika-ajotangot - ja nekin käytettyinä. Tämä päivä oli siis teemaltaan pyörän virittelyä. Välissä piti käydä uimassa treenit Märskyssä, mutta muuten heiluin aika pitkälti fillarin kimpussa. Trainerin virittäminen meni vielä ihan helposti, mutta tankojen kanssa olin välillä vähän pihalla ja selvittelin sekä kokeilemalla että googlaamalla, että miten päin minkäkin osan pitää mennä. Mähän en siis tiedä fillareista tai saatika sitten niiden oheisroinasta juuri mitään. Kumin osaan vaihtaa. Jee.

Säädöt: voi päättää, leikkiikö ajavansa maantiellä vai vuoristossa.
Sain vinkin aika-ajotangon myyjältä, että kannattaa koettaa siirtää satula mahdollisimman eteen. jotta se olisi suoraan poljinten päällä kuten aika-ajopyörässä. Jos fillareiden geometria kiinnostaa, niin siihen voi tutustua vaikka tuolla ja ajo-asennon erosta on hyvä kuva tuolla.

Tästä pitäisi tulla röhnötystanko. Huomaa hämäävä ruuvjekku.

Onnistuihan se, kun vähän pyöritteli palasia.
Sain myös vinkin, että  voisin kokeilla kääntää satulan tangon, niin saisin sen vielä edemmäs. No, se ei sujunut ihan niin kuin elokuvissa, koska satula meni kääntämisen jälkeen vähän väärään kulmaan. Tai sitten mulla pitäisi olla pidempi ruuvi, että saisin satulan nokan enemmän etukenoon. Ajattelin huomenna käydä kysymässä yhdestä (eli lähimmästä hyvästä) pyöräkaupasta ruuvia. Jos sieltä ei löydy, niin luovutan, ja tuuppaan satulan vain niin eteen kuin sen oikein päin olevalla tangolla saan.

Testing. Huomaa innovatiivinen eturenkaan pidike (pohjevenytin).
Mutta käyn nyt kuitenkin kysymässä, koska lahjaan ei kuulunut eturenkaan telinettä. Sellaisen aion käydä joka tapauksessa huomenna haltuuni haalimassa. Saas nähdä, maltanko mennä illalla salille mavettamaan, vai katsonko vaan satulasta trainerin mukana tullutta dvd:tä.

Leuanvetolaskuri: tänään: 19, yhteensä 190

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti