keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Miten 2013 tavoitteille kävi?

Työmatkaurheilutavoitteen lisäksi asetin viime vuonna itselleni monta muutakin tavoitetta. Kuinkas niille kävikään? Osaan perehdyin jo syyskuussa, mutta kertaanpa nyt kaikki vielä kerran samassa postauksessa. Kuvitukseksi kesän Kaisaniemen juoksun kuvia.

Mutta ne tavoitteet...

Nostan penkistä oman painoni. Ainakin kerran.
No, enpä nostanut. Piti perehtyä asiaan marras-joulukuussa, mutta meninkin leikkauspöydän kautta sohvalle ja tyydyin vaan nostamaan painoani. En penkistä, vaan ihan muuten vaan. :) Siksi tavoitteesta tuli vähän liian kova. En kokeillut itse asiassa edes maksimia, koska se oli joka tapauksessa liian kaukana tavoitteesta. 70 kg on noussut kahdesti. Nyt elopainoa on kuitenkin 8 kg enemmän, joten ei ole mitään jakoa. Vielä. Tämä tavoite siirtyy vuodelle 2014.

Teen vähintään 10 leukaa.
No, en tehnyt. Jossain vaiheessa syksyllä meni 8, mutta saikun ja joulubulkin jälkeen 6 tai 7. En tätäkään yrittänyt enää loppuvuodesta tosissani, kun saikkuli sotki suunnitelmat.Triathlonin olympiamatka alle 3h.
No, jossain sentään onnistuin! Ja kahdesti! Vantaalla tein enkkani 2.59:25 ja Nastolassa pyristelin aikaan 2:59:54.

Giro d'Espoossa koko matka 28 km/h -ryhmän mukana.
Pidän tätä suoritettuna, vaikka oikeastaan en polkenut koko matkaa ryhmän mukana - otin vikalla taukopaikalla irti ja poljeskelin itsekseen maaliin. :) Aika oli 3:54:35 eli keskinopeuteni oli virallisesti 28,5 km/h. Garmin sanoi keskinopeudeksi 29,9 km/h. Ihan hyvä tahti mulle.

Juoksen puolimaran.
Tämä tuli tehtyä Kaisaniemessä. Mitään aikatavoitetta en virallisesti asettanut, koska tarkoitus oli vain päästä maaliin, enkä oikeastaan treenannut tätä varten. Mutta salaa halusin päästä alle 2 tunnin. Enpä päässyt, vaan kello pysähtyi aikaan 2:01:42.Juoksen kympin ennätykseni.
Juoksin. Useammankin kertaa. Ekana maaliskuussa Aktiassa 52:37 ja syksyllä Midnight runissa 51:53. Harmikseni jäin 50 minuutin haamurajasta. Ja sitähän en enää hätyyttele ellen tee sitä jossain triathlonissa - mistä lienee on meikän juoksemisen määrällä turha haaveilla. :)

Tälle vuodelle asetetut tavoitteet ovatkin sitten voimailupainotteiset. Kaksi tavoitetta perin vuodelta 2013 ja yksi tulikin jo kerrottua viime vuoden puolella. Eli 2014


  1. Osallistun leuanvetohaasteeseen.
  2. Vedän 10 leukaa putkeen.
  3. Nostan penkistä oman painoni ainakin kerran.
Ajattelin täällä blogissa kertoilla tuon leuanvetohaasteen etenemisestä. Eli pidän leuanvetolaskuria. Ja koska leuanvetohaaste on myös OnTrailissa, niin rekkasin sinne ihan vain sen takia. Toivottavasti opin käyttämään sitä tunkkia ja muistan käydä naksuttelemassa leukojani. Vielä muistin, mutten tainnut osata.

Leuanvetolaskuri: 1

Kuvat Kaisaniemen juoksun FB-sivulta  virallisista kuvista (luvan kanssa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti