torstai 9. tammikuuta 2014

Ui ui ui

Olen vietellyt tällä viikolla vähän kevyempää viikkoa - tiistaista alkaen siis. Tai eihän rogainingissakaan mikään kova tahti ollut, mutta kesto velotti kyllä voimia. No, enivei, keveys on tarkoittanut tällä viikolla etenkin aamu-unia. Siksi menin tänäänkin vasta töiden jälkeen uimaan.

Ja se kyllä kadutti. Ihan kaamee ryysis! Kaksi rataa oli varattu oikeille uimareille, ja meille muille oli vain kuntouimareiden ja nopeiden uimareiden radat. Plääh. Uin vain 1500 m, koska ohittelu oli ihan pepusta. Ja päädyissä oli pari kertaa niin iso seisoskelijoiden ja väistelijöiden joukko, etten päässyt ponnistamaan vauhtia päädystä. Sinänsä harmi, koska olen tällä hetkellä tosi fiiliksissä uinnista.

Mun ihkulaseille kävi joulukuussa köpelösti! Yhyy!

Sunnuntaina treeneissä uidaan 30 min testiuinti. Tänään aikaa kului 32 min ja rapiat, joten tuumailin tässä, että voisin ihan hyvin laittaa tavoitteekseni 1500 m. Jouduin kuitenkin hidastelemaan ohitusten takia monta kertaa, joten siihen meni elämää hukkaan varmaan minuutti. Ja toisen minuutin voisi ehkä pystyä kiristämään, jos koko ajan keskittyisi tekemään voimakkaita käsivetoja. Nyt osa ajasta kului ärsyyntymiseen ja muiden jalkoja päin uimiseen. Pitää vaan muistaa, ettei lähde sunnuntaina liian kovaa liikkeelle: 30 min on pitkä aika.

Supersuunnistajakin aloitti tänään matkansa kohti vesipetoutta ja osallistui mun lahjoittamani uintitekniikkakurssin ekalle tunnille. Kurssilaisilta oli kysytty, miksi he ovat paikalla. Kolme kahdeksasta sanoi, että kumppani harrastaa triathlonia, ja nyt itsekin pitäisi. Hahaa! Näin se laji leviää kuin kevätflunssa!

Olen unohtanut ylläpitää leuanvetolaskuria täällä blogissa, mutta haasteessa ollaan kyllä edelleen mukana. Otin jopa videota rimpuilustani, mutta en taida enää tänään jaksaa editoida sitä. Joku toinen kerta sitten. Tilaisuuksia pitäisi olla riittämiin, koska päivittäinen määrä sen kun kasvaa ja kasvaa...

Leuanvetolaskuri: tänään 9, yhteensä 45

2 kommenttia:

  1. Voi sitä täyttä (Tapiolan?) hallia ja päädyssä seisoskelijoita. Ei siellä iltaisin meinaa tulla treeneistä mitään.

    Onpa hyvällä prosentilla triathlonistien puolisoita uintikurssilla, hauskaa! Niin se Petenkin tri-taival alkoi joitakin vuosia sitten. Ihan mahtava harrastus puolison kanssa, kiva että teilläkin intoa riittää molemmilla!

    VastaaPoista
  2. No, sitäpä sitä. Aamuisin Tapiola on ihan siedettävä, mutta iltaisin palaa käämit. Paitsi joulun alla ja välipäivinä oli tilaa! Mutku se on tossa vieressä, nii ei jaksa lähteä muualle. Saisi Lepuski taas aueta, niin ruuhka varmaan laantuisi.

    VastaaPoista