keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Asioita, jotka voisivat aiheuttaa keski-ikäiselle treenaajalle harmaita hiuksia

Ei ollut pidempiä ruuveja satulaan, ei. Sen sijaan kaupassa oli hieno korokekiekko ja matto. Myös kissa tykkäsi matosta ja silpoi sen ekana yönä. Meni sitten tiistain aamu-uinti vähän myöhempän, kun vietimme reilut puoli tuntia liimaten maton palasia yhteen ja teippaamalla reunat ennaltaehkäisemään lisää väkivaltaa.

Tänään koitti eka treeni trainerilla, kun aamusella katsoin Satuhäät ja kokeilin aika-ajotangon kanssa ajamista. Ilmeisesti asento ei ollut ainakaan vielä optimi, koska istuminen alkoi tuntua pidemmän päälle väärissä paikoissa. En sitten tiedä, onko satula huonosti, vai onko tämä vain tottumiskysymys. Kokeilen nyt vielä vähän aikaa, koska syksyn eka spinningikin aina sattuu istumaosastoon. Eli satulan vaihto sattuu. Piste.

En oo tarpeeksi kyyryssä ja pylly on liian takana
satulassa, koska olen tottunut olemaan taempana.

Mitään sen ihmeempää ei olekaan tapahtunut, paitsi korkeintaan mun päässäni. Olen pohtinut elämää suurempia asioita, ja ajattelin listata niitä myös tänne lukijoiden iloksi. MIelipiteitä saa myös kertoa.


 1. Olen viime aikoina lukenut ihan liikaa maantiepyörän ja aika-ajopyörän eroista. Esimerkiksi tämä juttu sai pohtimaan, olenko enemmän kuntoilija, joka haluaa pärjätä kisoissa vai saita kuntoilija, joka yrittää pärjätä kisoissa.
 2. Olen jo melkein kaivanut sukset kellarista. Nyt mietin, pitäisikö koettaa voidella suksia (mulla on voiteita vielä aiemmilta vuosista) vai laittaa niihin taas teipit. Vai menisiköhän viime vuoden teipit vielä ainakin alkutalven?
 3. Miten ihmeessä mä jaksan vetää helmikuussa leukoja? Ensi kuussa pitää varmaan alkaa suunnitella jo aikatauluja, koska loppukuun määrät eivät kyllä mene yhdellä sessiolla. Ja pitää varata ainakin enemmän hieronta-aikoja.
 4. Jos en halua samanlaista ylibookattua kesää kuin viime vuonna, niin mun pitää valkata kisoja. Jos haluan ainakin MaastoMittelöihinTahkolle ja luultavasti myös Hollolan maastotriathloniin, niin uskallanko bookata enää mitään muuta? Tartu Mill Triathlonissa pääsisi haistelemaan kansainvälisiä tuulia ja uimaan joessa. Ja Vantaa on jo melkein perinne. ÄÄÄÄÄ! Onko pakko valita?
 5. Mitä hittoa split squat on suomeksi?

Leuanvetohaaste: tänään 22, yhteensä 253

4 kommenttia:

 1. Mä kannatan Tartu Mill Triathlonia, koska kaupunki on kiva ja kansainväliset tuulet tuoksuu ajoittain nautittuna todella hyvältä! Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 2. Kun mä kävin edellisen kerran Tartossa, oli talvi ja taisi sataa vettä. Oli ainakin harmaata ja ankeaa. Pitäisi ehkä käydä päivittämässä mielikuvat. :) Mutta katellaan, mitä tässä tulee keksittyä.

  VastaaPoista
 3. Olisko kirjoitusvirhe, split squat?

  VastaaPoista
 4. Ois. Syytän kissaa. Satutko viksuna tietämään sen suomeksi?

  VastaaPoista