tiistai 3. joulukuuta 2013

Taas mennään!

Tänään lähti tikit. Poistin ne itse, koska jollain tavalla vierasesineiden kaivaminen ihosta on aika siistiä. Ehkä se tunne on sukua sille mun lapsenomaiselle riemulle niiden polvenpalasten kanssa. Ja koska olen nyt taas uusi, eheä ihminen, olin myös hurja sporttieläin ja kävelin tuon tajunnanräjäyttävän 2,2 km työmatkani sekä töihin että vielä kotiinkin!

Innovatiiviset tikinpoistotyövälineet. Punkkipihtejä
tarvittiin, kun toinen solmu oli  vähän enemmän upoksissa.

Vielä perjantaina portaat olivat hankalia ja pidempi kävely ei houkuttanut, mutta tänään jännitti enää liukastelu. Pitäisi äkkiä lopettaa lorvailu ja ostaa nastoja juttuja mun maastopyörään ja hybridiin. Ekalla meinasin tehdä lenkkejä ja tokalla polkea töihin. Kävelyssä menee aikaa hukkaan. Luntahan ei täällä etelässä ole vielä nähty, mutta jäätä on jo. Siksi haluan vaihtaa ne nastat alle. Tosin oli tuolla liikenteessä vielä kuolemaa uhmaavia fillaristeja kesärenkaineen.

Huomenna rupean urheilemaan oikeasti. Suunnitelmissa olisi singahtaa salille polkemaan spinupyörää niin pitkäksi aikaa kun polvi kestää ja ei tule tylsää. Ja sen jälkeen ajattelin jumppailla muutamia kuntouttavia jalkaliikkeitä. En siis ala heti kyykätä kahjopäisesti, vaan vetkuttelen jalkaa joskus fyssarilta saamieni ohjeiden mukaan. Tasapainolautaakin voisi jalalle näyttää.

Lisää omppujädeä tältä päivältä. Piti tehdä ja syödä pois,
ettei massa vaan pilaannu jääkaappiin.
On ihan kivaa päästä taas liikkumaan - varsinkin kun mun karkkilakkoni loppui sunnuntaina. Sen jälkeen on kitusiin kadonnut niin paljon herkkuja, että heikompaa voisi hirvittää. Aloitin eilen myös uuden uran jäätelömestarina ja testailin kesällä ostettua jäätelökonetta. Lakujätski oli supersuunnistajan lempparia. Itse pidin ehkä enemmän omenakanelijädestä, vaikka oli se lakukin kyllä hyvää. Koska olen selkeästi luonnonlahjakkuus jätskinteossa, niin urheilu on todennäköisesti ainoa keino pelastaa minut morbidilta obesiteetilta: jokainen hetki salilla tai fillaripolulla on aikaa poissa jätskikoneen kimpusta. :)

Juoksu ei vielä huvittaisikaan, vaikka se olisikin sallittua (mitä se ei vielä kahteen viikkoon kylläkään ole). Vielä on sen verran sorkittu olo polvessa, että aloittelen noilla kahdella muulla pyhän kolminaisuuden lajilla. Uimaan olisi tarkoitus mennä torstaina aamulla. Tästä se lähtee!

Mutta ensin mennään leffaan katsomaan Thoria ja syömään ähkyt irkkareista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti