lauantai 21. joulukuuta 2013

Molskis ja loiskis

Torstaina aamulla en jaksanut mennä aamulla uimaan, kun keskiviikkona meni niin myöhään glögeillä kaverin kanssa. Silti tästä viikosta tuli varsin uintipainotteinen, kun menin eilen töiden jälkeen uiskentelemaan ja tänään oli treenit.

Uinnin huono puoli on, että sen jälkeen ei ole hetkeen ihan
salonkikelpoinen, jos meikkipohja ei ole sattunut mukaan.

Tapiolassa oli eilen minun lisäkseni ehkä juuri se ristin sielu. Sain nopeiden radan ihan itselleni, mitä nyt vikalle sataselle ehti joku muu mukaan. Harmi, kun oloni oli tosi väsynyt, niin en saanut tilan massiivisesta määrästä kaikkea irti, vaan lilluttelin menemään tasaisen tappavaan tahtiini. Mutta menen niin maanantaina taas uimaan! Silloin saan varmaan koko altaan itselleni, koska voin mennä lomapäivän ansiosta uimaan keskellä päivää!

Pala talvea Tapiolassa eli luistelurata uimahallin vieressä.

Tänään ehdin nukkua paremmin, vaikka säntäsimmekin supersuunnistajan kanssa heti aamusta ostamaan viimeisiä joululahjoja, kuusta ja kuusenkoristeita. Tänä vuonna on mun suuri aikuisjouluni, koska a) askartelin joulukortteja b) ostin kuusen. Aamulla ei kuusta saatu, kun myyjä ei ollut paikalla. Emmekä viitsineet kuusta varastaakaan. Ostin kuusen sitten kotimatkalla treeneistä tullessani.

Kuusi ja joulun söpöin paketti

Treeneissä meitä oli vain neljä, minkä takia saimme kaikki lähes henkilökohtaista valmennusta. Yleensä valkun ohjeet ovat tyyliä "teillä on melkein kaikilla x", kun nyt hän pystyi haukkumaan kaikki henkilökohtaisesti ja vuorotellen. Ja se on tehokasta, se! Meikäläinen oppi tänään vähän paremmin tahdistusta ja liukumista käsivetojen välillä. Olen ennen pyöritellyt käsiä kuin pahempikin tuulimylly. Uusi tyyli tuntui aluksi ihan hassulta. Hapen otto joka kolmannella vedolla ei tuntunut enää riittävältä. Joudun ainakin jonkin aikaa hengittelemään joka toisella, koska käsivetoihin menee liu'un kanssa sen verran enemmän aikaa, että happi ei riitä ennen kuin opin uimaan uudella tyylillä vähän taloudellisemmin. Pitänee kokeilla uutta rytmiä myös pullarin kanssa, niin voin keskittyä käsiin paremmin, kun jalat eivät häiritse. Päähän ei mahdu neljää raajaa samaan aikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti