torstai 19. joulukuuta 2013

Hidas netti vai liikaa jäseniä?

MyClub heitti erroria klo 14, kun HelTrin uintivuorojen ilmottautuminen aukesi.

Juttelin viime lauantaina uintitreenien alussa valkun kanssa, että kannattaako mun keväällä lähteä aloittelijaryhmään vai kakkostason ryhmään. Valkku suositteli kakkostasoa, joten sitä sitten kyttäsin.

Mun ykkösvaihtoehtoni oli Pirkkolan maannatain aamu 7 vuoro. Aikainen triathlonisti altaaseen polskahtaa ja sitä rataa. No, meitä aamuvirkkuja on ilmeisesti monia, koska mun kiroillessani ja hakatessani Chromen reloadia oli ryhmä paukahtanut täyteen. Mulle jäi siis ainoaksi vaihtoehdoksi enää Mäkelänrinteen vuoro sunnuntaisin klo 13.

Tuo sunnuntai dossaa vähän korttelirasteja (tai toisinpäin), mutta sainpahan edes jonkin vuoron. Tai sitten mun pitää olla rasteilla tikkana niiden auetessa klo 10, niin puhtaalla suorituksella ehdin ehkä hengähtääkin ennen uintitreenejä. Ja uinti kulkee varmasti... No, mähän meinaan pyöräillä rastit läpi, niin ei se varmaan ole niin paha. Tai sitten en ota sitä pisintä reittiä, koska suunnistusmielessä treeniksi riittää lyhyempikin rata. Peruskuntoa kasvatellaan sitten muina päivinä.

4 kommenttia:

 1. Harmi ettet ehtinyt. Mulla oli kaksi selainta auki ja sain itseni ja pojan ilmoitettua torstain uintiryhmään. Aika monta kertaa piti kokeilla uudestaan, kun selain kyykähti. Niin vähän paikkoja, niin paljon halukkaita treenaajia.

  VastaaPoista
 2. No minähän se tuohon maanantain ryhmään änkesin. Olin kyllä iloinen, että pääsin parin vuoden jälkeen johonkin ryhmään. Ehkä jonotuslista vielä liikkuu!

  Mutta piti sanomani, että kirjaat kyllä ihan sairaan hauskasti nuo HeiaHeiat! :D

  VastaaPoista
 3. Eipä tämä nyt mikään maata kaatava takaisku ole. Sunnuntaisin vaan saattaa olla useammin muuta menoa kuin maanantaiaamuisin... Mutta toivotaan, että olen sitten viikonloppuna edes paremmissa ruumiin ja sielun voimissa.

  Meinasin kyllä ilmottautua maanantain jonoon, mutta päätin kuitenkin tyytyä sunnuntaihin.

  VastaaPoista
 4. Niin ja yleensä koetan kirjata kaiken mahdollisen hauskasti, mutta HeiaHeiat ovat kyllä ihan onnekas vahinko. :)

  VastaaPoista