torstai 5. heinäkuuta 2012

Nestepaasto alkoi

Eilen oli viimeinen smoothiepäivä ja nyt litkinkin jo aamiaismehua. Voimaton olo meni ohi, ja eilinen lenkki meni ihan hyvin. Minua kyllä edelleen nukuttaa helposti 9h yössä. Mutta osa voimattomuudesta oli varmaan sitä, että en ollut vielä palautunut triathlonista.

Tänään pitäisi jaksaa polkea HePon tammaraveissa. Saas nähdä, miten sujuu. Otan mukaan kyllä veden lisäksi yhden geelipussin, vaikka se onkin paaston kannalta huijausta. Mutta toisaalta se varmaan palaa heti. Eilenkin kantelin sitä varmuuden vuoksi mukanani, mutten tarvinnut. Eilen juoksentelin tosin vain 55 min. Tämän päivän lenkki on n. 2h.

Ja uudet maastolenkkarit olivat mainiot. Eilisellä lenkillä ajoin siis nekin sisään. Tai poljin ne jalassa jo maanantaina treeneihin, mutta eilen sitten juoksin ne jalassa.

Meikän mainiot maastomonot

Tänään ohjelmassa on maastopyörän poljinten vaihto. En kuitenkaan vielä tänään mene polkemaan pyörälläni, koska menen illalla sinne maantiepyörälenkille. Vaikka minun PITÄISI nyt vain rullaluistella ja maastopyöräillä. Ja se vapaapäiväkin pitäisi sovittaa johonkin väliin.

Taas minä teen sen: stressaan urheilusta. Jos nyt vaikka relaisi ja katsoisi boksilta yhden jakson Good Wifea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti