tiistai 3. marraskuuta 2015

Ohjelmoitu

Tulin alle tunti sitten Cetus mastersien treeneistä. Uimme sen verran kovia vetoja, että vielä ei nukuta. Siksi ajattelin kirjoitella vähän blogia.

Ensin pitää mainita, että sunnuntaina meni muuten salilla jo seitsämän leukaa myötäotteella. Tässähän ollaan kympissä alta aikayksikön (aikayksikön ollessa toivottavasti n. 2 kk). Lisäksi seisoskelin korkeassa polviasennossa jumppapallon päällä, enkä kellahtanut. Ajatus seisomaan nousemisesta tuntui vielä etäiseltä, mutta ei se ihan mahdotonta varmaan ole, jos vaan jaksan treenailla.

Maanantaina meillä oli Supersuunnistajan kanssa taas kivaa parisuhdeharrastamista, kun olimme yhdessä Runner's Highn juoksutekniikkakurssilla. Minä tosin karkasin treeneistä vähän etukenossa, jotta myöhästyin vain vähän HelTrin Puolimatkan Punnertajat -treeniryhmän aloitustapaamisesta. Ääsääs sai siten juosta kotiin ihan yksinään.

Kaikki treenit mahtuvat viikkoon kuin kissa laatikkoon!

Olen tosiaan siirtynyt triathlonelämässäni nextille levelille, kun joku toinen tekee minulle ohjelmat. Vähän ohjelmassa on sumplimista, kun minulla on näitä kaiken maailman kotkotuksia masters-uinnista suunnistukseen. Ja kiipeilemäänkin pitäisi taas joskus ehtiä. Mutta treeniohjelmasta saa kuitenkin hyvän rungon kaikelle tekemiselle. Eipähän tule ainakaan sluibailtua. Nyt syksyllä valmennusporukan treenit menevät vähän ikävästi päällekkäin juoksutekniikkakurssin kanssa, mutta keväällä pääsen varmasti osallistumaan yhteistreeneihinkin. Silloin voin muutenkin suunnitella muut treenit valmennusryhmän ehdoilla, kun on ryhmän treeniajat jo tiedossa.

Iltapala loppui jo, ja kynsilakatkin ovat suunnilleen kuivat. Lisäksi viereisestä huoneesta kuuluu niin rauhallista tuhinaa, että itseäkin alkaa hiljalleen väsyttää. Jospa tästä siirtyisi itsekin kokeilemaan, josko Nukku-Matti tulisi kohta kylään. Huomenna pitäisi kuitenkin jaksaa aamulla mennä salille tekemään ohjelma numero 1 eli keskivartalotreeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti