keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Maaliskuun venyttelytilastot

Taas vaihtui kuukausi ja minä ja Supersuunnistaja teimme välitilinpäätöstä kehonhuollossa. Johtopaikka vaihtui, kun Ääsääs kiilasi kärkeen 1225 minuutilla minun 1202 minuuttiini verrattuna. Minä laiskottelin venyttelyni kanssa alkukuusta ja sain kasaan vain 407 minuuttia, mistä 120 minuuttia on hierontaa ja loput venyttelyä. Supersuunnistaja oli tässä kuussa huomattavasti aktiivisempi ja sai kokoon 470 minuuttia, josta 180 minuuttia on vietetty Mikan hierontapöydällä.

Tähän väliin vähän insinööripornoa eli statseja

Olimme eilen molemmat hierojalla ja vielä peräkkäisillä vuoroilla. Siellä pöydällä kärsiessäni rupattelin Mikan kanssa tästä venyttelyhaasteesta. Totesin, että Supersuunnistaja on ottanut "helppojen" minuuttien linjan ja varannut paljon puolentoista tunnin aikoja. Vaikka urheiluhieronta ei olekaan mitään spa-hivelyä, niin hierottavana ei kuitenkaan tarvitse itse tehdä mitään - kunhan vain maata pötköttelee ja sietää kipua. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Mika oli kyllä suositellut tälle kerralle 90 minuutin aikaa, että mies saataisiin kunnolla auki. Joten ei Supersuunnistaja ihan pelkästään patalaiska venyttelijä ole - hän on myös helposti manipuloitavissa.

Trendi näyttäisi olevan, että haasteen isä on säntillisempi siinä mielessä, että venyttelee kiltisti aina urheilupäivinä, mutta aina vain vartin. Minä en jaksa ihan joka kerta venytellä, mutta silloin kun venyttelen, venyttelen yleensä yli 15 minuuttia. Taidan olla taas tullut vähän vanhemmaksi, kun 15 minuutia - joka siis viime vuonna oli normi - ei tunnu riittävän mihinkään. Yleensä tekee mieli olla hassuissa asennoissa vähintään 20 minuuttia kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti