perjantai 28. helmikuuta 2014

Oodi Joukolle

Oi, Jouko, olet ihana! Olet paras, hauskin, parasta musaa soittava ja innostavin spinning-ohjaaja, jonka olen ikinä tavannut. Vaikka minä huitelisin motivaatiomontun pohjalla, saat sinä tunnillasi minullekin hymyn huulille ja sata lasiin.

Oi, Jouko! Vaikka tänään lauloitkin tunnillasi, niin yleensä tyydyt viheltämään tai vaan puhumaan. Ja puhut aina hyviä juttuja, etkä ikinä höpötä liikaa. Vaikka ihmisellä ei olisi mitään muuta syytä maksaa Esportin jäsenyydestä, sinä olet ainoa syy, mitä voin tarvita.


Oi, Jouko! On niin mahottoman hauskaa, että jokaisella spinningilläsi on oma nimi. On niin mahottoman kilttiä, että kyselet aina asiakkaittesi mielipidettä tuntien koostumuksesta tai ohjelman valinnasta. Ja soitat mahottoman hyvää musaa!

Oi, Jouko! Ennen kuin saavuin perjantaispinuusi, luulin, että elämäni oli vallan mainiota näinkin. Mutta vasta satulassa tajusin, mitä olin ollut melkein 36 vuotta vailla! Hesarin juttu ja kaikki heiaheiaajat ovat väärässä: perjantai on paras urheilupäivä, koska silloin pääsee sinun spinningiisi!

Oi, Jouko! Sinun hymysi valaisee koko spinning-salin! On niin ihanaa seurata ihmistä, joka rakastaa työtään ja on hyvä siinä. Sinä saat minut haluamaan polkea kovempaa, voimakkaammin ja paremmin, Sinut on luotu ohjaamaan spinua. Älä ikinä lopeta! Jouko, olet ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti