tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lallalaa!

It's back! Motivaatio siis! Spinning on kivaa! Uinti on tosi kivaa! Sunnuntaina treenattiin vauhtikäännöstä, ja se vasta lystiä olikin! Oli pakko treenata tänään aamulla sitä lisää! Lisäksi heräsin tänään ilman herätyskelloa jo klo 05:18, eikä aamu-urheilu tuntunut yhtään pöllömmältä idealta! Viime kerrasta onkin aikaa! Montako huutomerkkiä voi laittaa samaan postaukseen? No, pannaan varmuuden vuoksi vielä muutama:

Jee!!!!!

Olen yhtä iloinen kuin kissa, jolla on ilmapallo!

Jotta mulla olisi jotain oikeaa asiaakin, niin voisin todeta, että Spring Adventuren kilpailukutsu on tullut. Sitten pitäisi vaan valkata sopiva leffan nimi joukkueelle. First Blood, Nuija ja Tosinuija, Die Hard ja Kill Bill on jo käytetty. Saa ehdotella! 

Leffoista tulikin mieleen, että viikonlopun vilkaisuistani voin suositella Dallas Buyers Clubia, mutta Antichrist oli paaaaaaljon huonompi kuin ensikosketukseni Lars von Trieriin eli Melancholia (jonka taas katsoin pari viikkoa sitten). Machete taas oli melko veikeä, mutta se katsottiin Antichristin jälkeen melkein putkeen "loppukevennykseksi", niin lopussa meinasi keskittyminen herpaantua. Liikaa leffoja tai liian vähän jäätelöä.

Hmm... Sopisiko Machete multisport-joukkueen nimeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti