torstai 27. maaliskuuta 2014

Tulevaisuuden uintimummo?

Eipä tarvii maksaa toisesta salista. Ei vakuuttanut naapurisalin kokeilu, ei. Mutta tulipahan testattua, niin ei tarvitse pohtia, että mitäs jos. Sali oli sellainen peruskuntourheiljoille varmaan ihan hyvä perussali, mutta minä en siitä viitsisi useampaa kymppiä kuussa (ja vielä Esportin maksun päälle) maksaa. Salin mainostama "hyvin varusteltu vapaa-painojen alue" (suoraan kopioitu yrityksen sivuilta; minä osaan kirjoittaa vapaapainot - tai siis vapaat painot - oikein) ei ollut kovin päräyttävä. Kyllä siellä nyt treenin teki, mutta ei salilla olosta riemuinnut samaan malliin kuin Esportissa tai taannoin Fressillä. Lisäksi salilla oli jotenkin kamalan hiljaista. Tuntui, kuin oma puhe olisi kaikunut kaikkien korviin ja ne kaikki olisivat kuunnelleet huonoja juttujani. Tai että olisi pitänyt olla hiljaa. Olen tainnut tottua liikaa Esport Arenan meteliin. :)

Mutta sitten päivän asiaan eli uintiin ja uimahalleihin. Tiistaina, kun palasimme Supersuunnistajan kanssa uimahallilta kotiin tälläämään, totesi Ääsääs, että hallin vesijuoksevat mummelit ovat aika sitkeitä. Niin ovatkin! He ovat myös aivan ihania! Leppävaarassa kävi joskus yksi ikävä mummeli, joka luuli omistavansa vakkariratansa, mutta keskimäärin aamu-uintien mummelit ovat tosi lystikkäitä. Minustakin tulee isona uimahallimummo!

Kuvitukseksi taannoinen iltavenyttely, joka oli hieman
haasteellista. Joku meillä aina loukkaantuu, jos lattialla on
potentiaalinen syli, mutta siihen ei pääsekään, kun siinä on vaikka jalka.

Tykkään salakuunnella aina pukuhuoneessa mummeleiden keskusteluja. Ne ovat niin ihanan mutkattomia: "Joo, en päässyt viimeksi vesijumppaan, kun olin kaverin hautajaisissa." Mummelit seuraavat myös aikaansa: "Mitä? Eksä oo Facebookissa?" Tai, no, ainakin osa: "No en oo! Tuu kahville. Siinä on sulle Facebookia!"

Mutta hienointa noissa mummeleissa on, että he jaksavat pitää huolta terveydestään. Pitäisi itsekin jaksaa ja loppuun asti. Joskus vähän keljuttaa, että onko eläkeläisten pakko tunkea uimaan heti kuudelta töissäkäyvien kanssa samaan aikaan, kun ehtisivät päivälläkin. Mutta ymmärtäähän sen, että jos herää automaattisesti jo viiden maissa, ei välttämättä jaksa neppailla himassa yhdeksään. Joten en minä jaksa suuremmin mummeleista harmistua. Tyydyn fanittamaan.

2 kommenttia:

  1. Paras kuva, nauroin tolle ääneen! :D Myös mummelit on parhaita.

    VastaaPoista
  2. Unskipa maukui ääneen. Ja mummelit kyl on.

    VastaaPoista