lauantai 14. huhtikuuta 2012

Stufaa

Jonkinlainen liikunta saattaa olla halpaa, mutta tämä välineurheilu ainakin käy kukkarolle. Taas tänään pistin vähän rahaa haisemaan ja tuhlasin toista sataa kivoihin urheiluvarusteisiin. Ostin pyöräilykengät ja -housut.

Ei tarvii ees osata solmia nauhoja!

Kengät ovat samaa merkkiä kuin pyörä eli Spezialized. Näissä klossit on upotettu pohjaan, joten näillä pystyy jopa kävelemään vähän. Sellainen hitusen hc:mpi malli on tosi kovapohjainen ja liukas, ja klossit törröttävät pohjasta ulkona.

Klossi on pohjan tasossa

Pyöräilyhousut ovat aito hengähdys 90-luvulta eli pyöräilysortsit. Eivät mitkään caprit, vaan ihan sortsit. Caprejakin olisi ollut, mutta ajattelin, että näiden päälle voi pukea pidemmät lahkeet ja kesällä lyhyet taas ovat kivat. Ja kyllä, aion näyttäytyä näissä ihan julkisellakin paikalla. Toivottavasti poljen tarpeeksi lujaa, ettei kukaan näe liian tarkasti. :)

Smoking hot!

Kuvasta sen verran, että minulla ei ole (ainakaan noin isoa) vatsamakkaraa vaan alempi paita rytyssä. Laitoin kengätkin kuvaan ihan vaan luomaan tunnelmaa. En ostanut housuja niiden tajunnanräjäyttävän tyylikkyyden takia, vaan pehmusteiden. Näissä pöksyissä on siis kunnon vaipat. Koetin kuvailla persettänikin, mutta vaippailmiö ei tallentunut hyvin kameraan. Paremmin pehmusteet erottuvat, kun housut eivät ole jalassa.

Vaipat on!

Minä voisin käyttää ihan rajattomasti rahaa urheiluvälineisiin. Nyt ostoslistalla on vielä märkäpuku ja triathlontanko pyörään. Lisäksi haluaisin uudet lenkkarit, jumppakengät ja säbäkengät. Tällä hetkellä veskaroin jumppakengissäni, mutta pehmeämpipohjaiset tossut olisivat paremmat. Ja tossujen pinta kuluu, kun kärkiä tulee hinkattua lattiaan.Isoin märkä uneni on kajakki mökille. Möksällä on jo inkkarikanootti, mutta siinä pitää olla polvillaan ja kaksi melojaa, joten se ei ole ihan tällaisen polvioperoidun sinkun lempparivehje.

Mutta se vaan on niin, että tarkoituksenmukaisilla varusteilla on mukavampaa liikkua. Ja minua kyllä motivoi uusi nätti urheilutoppi. Jos laiskottaa ja väsyttää, niin nätti toppi voi riittää raahaamaan persauksen salille. Ja silloin se on ollut hyvä hankinta.

Mites muut? Onko teillä aina markkinoiden siisteimmät gadgetit vai jumppaatteko vanhoissa pieruverkkareissa?

1 kommentti: