maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kotikutoinen treenileiri

Onpas ollut kiva talviloma osa yksi! Olen ollut vapaalla nyt perjantain ja tämän päivän. Tarkoitus oli treenata pe-ma kaksi kertaa päivässä. Sain kuitenkin viikonloppuna puolet raajoistani jumiin tai muihin kiputiloihin, joten päätin nyt maanantaina treenata vain kerran (illan uinti) ja keskittyä muuten sisustamiseen, kissanhoitoon sekä muihin askareisiin. Mutta niidenkin parissa on ollut kiva puuhastella.

Perjantaina pyöräilin Rantaraitin melkein päästä päähän. Kuvat siltä reissulta.

Muut treenipäivät sujuivat oikein mukavasti. Tosin sunnuntaina kauden viimeisillä korttelirasteilla olin ihan tyytyväinen, että jatkossa pääsee suunnistamaan myös viikolla - minulla on tapana olla sunnuntaisin niin jumissa viikon treeneistä, ettei juoksujalka ole ikinä kevyt. Kuntorasteille pääsee melkein viikon jokaisena päivänä, niin joskus voi olla kevyempääkin koipea luvassa. Maltan tuskin odottaa, että Länsirastit alkavat 27.4. käyräsuunnistuksella. Haukkalammella sitä käyrää ainakin riittää! :D Kaikki kuntorastit näet näppärästi Suunnistavan Uudenmaan kuntorastikalenterista. Tällä viikolla starttaavat ainakin Ilta-Rastit, Espoorastit ja Aluerastit. Loput seuraavat perässä myöhemmin tässä kuussa.

Rantaraitti on yksi lemppariulkoilupaikoistani Espoossa. En kyllästy siihen ikinä.

Hieman nauratti, kun kysyin Supersuunnistajalta eilen hänen tämän viikon treenimääriään: herra on treenannut normiviikollaan enemmän kuin minä "leiriviikolla". Toisaalta hän onkin ultrajuoksija ja minä en ole. Ei ole varmaan ihme, että treenimäärissä on eroja, jos kisatkin ovat aivan eri pituisia. Minulle treenitunteja kertyi viime viikolla kuitenkin vähän yli 12, jos venyttelyt lasketaan mukaan. Ihan hyvin mulle.

Merimaisemat ovat kauniita ympäri vuoden ja lähes säällä kuin säällä.

Seuraava "leiriviikko" koittaa pääsiäisenä, kun lomailen kiirastorstain ja pääsiäisen jälkeisen tiistain. Koetan silloin pysyä koko leirin ajan toimintakuntoisena. Nyt taidan lähteä katsomaan vähän telkkaria ja rullata Esportissa jumiin juoksemani pohkeen auki. Huomenna pitäisi olla 10 km kunnossa Bodom trailin ekalla yhteislenkillä. Metsässäkään ei taida olla vielä ihan pehmeää alustaa, kun polut ovat kuulemma vielä jäässä.

Tästä pääsee kesällä yhdysveneellä johonkin saareen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti