maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kuulumisia

Kuvituksena tässä postauksessa on lisää Levi Arctic Challengen kuvia. PT Peippo käski jakaa niitä, niin jaetaan nyt sitten. Kuvaajina ovat toimineetVime viikko meni aika löysästi, koska vietin huoltotaukoa. Mulle piikiteltiin taas polveen Synvisciä. Polvi turposi siitä muutamaksi päiväksi, mutta oli sunnuntaina jo ihan okei. Tulevana viikonloppuna on mun ensimmäinen talvilomani eli treeniviikonloppuni. Olinkin ajoittanut piikin niin, että olen treeniviikonloppuna jo varmasti treenikunnossa.


Huoltotauolla ollessani en tietenkään treenannut. Luin juuri lukupiirissäni ehkä maailmankaikkeuden paskimman kirjan eli KonMarin. Sen viikkausidea on ihan nokkela, mutta kirjalla itsellään ei ole niin mitään kirjallisia ansioita. Sama asia sanotaan noin 50 kertaa uusiksi 123 sivun aikana. Kondo olisi voinut ennemmin kirjoittaa kolmen sivun esseen ja säästää meidän molempien aikaa. 


Sen verran kuitenkin inspiroiduin KonMarista, että käytin huoltotaukoni työnteon lisäksi järjestelyyn. Katselemme Supersuunnistajan kanssa koko ajan uutta asuntoa (vielä ei ole tärpännyt), joten nyt on ihan otollinen aika järjestellä kaappeja ja karsia tavaraa. Pitää mennä tällä viikolla viemään tavaraa Konttiin tai Kierrätyskeskukseen. Ja pitää myös viikata lisää.


Viikon (ja vuoden - tai vuosisadan) mälsin uutinen on se, että meillä ei tämän viikon jälkeen ole luultavasti enää kuin kaksi kuvituskissaa. Miisu-kissan syöpä on levinnyt, ja nyt kisu alkaa olla jo niin laiha ja väsynyt, että se ei taida elää enää hyvää kissanelämää. Lisäksi pojat ovat huomanneet, että kuningatarpomo ei ole enää entisensä, ja ovat alkaneet uhitella sille. Juttelimme Supersuunnistajan kanssa, että viemme Miisun piikille nyt, kun se ei kärsi vielä liikaa. Asiaa on harkittu jo viime viikolla, joten uskon, että viimeinen päivä on koittaa tällä viikolla. Kerron tämän siksi, ettei kukaan ihmettele, kun yksi kissa katoaa kuvista. En taida kuitenkaan jauhaa asiasta tässä blogissa enempää, koska tämä on iloinen blogi.


Totesin Levillä olevani vähän paskassa kunnossa. Voin ihan suoraan sanoa, että sairas kissa on vienyt ajatuksia treenaamisesta, ja olen viihtynyt ihan poikkeuksellisen paljon sohvalla kissa sylissä. Mutta onneksi vielä ei ole kesä, ja edessä on kaksi tehokasta pidennettyä treeniviikonloppua. Eiköhän tämä tästä.


Kisakalenteriin on hakattu jo kolme kisaa, joista yksi olisi tarkoitus kisata vähän enemmän tosissaan kuin muut. Eka kisa, johon olen ilmonnut, on Bodom Night toukokuun alussa. Bodom Teamissa ja Bodom Trailissa olen järkkärinä, joten en usko juoksevani yöjuoksua mitenkään tuhottoman kovaa - tulee varmaan seisoskeltua perjantaina päivällä sen verran paljon.


Toinen ilmovalmis kisa on X-Terra triathlon, minne lähden ottamaan hurjaa revanssia. Se on tällä hetkellä kauden pääkisani, koska en ole vielä innostunut mistään muustakaan kisasta. X-Terra on entinen Base Camp Triathlon, missä minä kävin tekemässä 2015 varsin eeppisen suorituksen. Kolmas kisa on firman fillaristien perinteinen kevätretki eli Giro d'Espoo. Omassa ryhmässä olisi tarkoitus polkea. Herrojen kanssa pääsee varmaan polkemaan lujaa, mutta otan tapahtuman kuitenkin pitkänä treeninä.


Seuraavaksi olisi tarkoitus laittaa ilmoa tulille Turun suuntaan, missä on 28.5. 2 tunnin sprinttiroga. Tähän kisaan saan pitkästä aikaa seurakseni Vuorikiipeilijä M:n. Sitä ennen ajattelin lähteä Supersuunnistajan kanssa Salpaus-Rogainingiin vappua edeltävänä lauantaina. Pitäisi vaan päättää, haluammeko rogata 6 vai 12 h. Olisihan sitä loppukesäksikin kivaa keksiä jotain kisoja. Haluaisin juosta jonkun vähintään puolimaran mittaisen polkujuoksun ja kisata jonkun maantietriathlonin. Ja multisportkin loistaa vielä poissaolollaan kisakalenterista. Onneksi nykyään on noissa kaikissa lajeissa paljon vaihtoehtoja, mistä valita.

Että sellaista tänne. Mitä sulle kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti