torstai 16. maaliskuuta 2017

Matkalla pohjoiseen

Huomenna lähdetään Leville! Lakon takia junalla on hauska matkustaa. Onneksi on, koska siitä lystistä pääsee nauttimaan kokonaiset 8 tuntia aina Rovaniemelle asti. Sen jälkeen otamme vielä bussin Leville. Juna lähtee jo klo 6:27, joten minun pitäisi olla jo ehkä pakkaamassa tai nukkumassa eikä bloggaamassa...

Lauantaina kisataan itse Arctic Challenge Winter Edition. Tai AC ei ole oikeastaan kisa. Siinä kisataan vain itseä vastaan, ja teemana on ennemminkin #NotMeButWe. Mutta tunturissa juostaan kuitenkin 10 km ja temppuillaan 10 esteellä. Sama juttu kuin vuonna 2015, mutta nyt ensi kertaa talvella.

Te lukijat voitte valmistautua tunnelmaan katselemalla kahta viimeisintä tuottamaani AC-videota. Pyysimme järkkäreitä lähettämään meille yhden "viestikapulapöllin" treenivälineeksi. Pöllin matkasta etelään saikin molemmille tahoille ihan hauskaa some-materiaalia. Yksi tuotos oli tämä video:Toinen taideteoksemme oli treenien lomassa kuvattu tunnelmakuvaus pääkaupunkiseudun tunturikorvikkeesta. Se on meidän sisäistä tuotantoamme. Value for life! ;)


Pitäkäähän hauskaa. Minäkin koetan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti