lauantai 15. huhtikuuta 2017

Toukokuu on täynnä!

Täällä etelässä satoi torstaina taas lunta. Ja muutaman kerran on koettanut sataa sen jälkeenkin. Tämähän johtuu toki siitä, että minä käytin taas talvilomapäiviäni. Sama juttu kävi viime treeniloman yhteydessä kuun vaihteessa. Mutta mitäs se talviloma olisikaan ilman lunta?

Supersuunnistajan takakumi vuosi, joten jouduimme käymään
Käpylässä sisäkumikaupoilla.

Treenileiri on sujunut oikein mukavasti ja suunnitelmien mukaan - ihan kesälajien parissa tosin. Tänään poljimme Supersuunnistajan kanssa Haltialan avointen ovien päivään. Lampolaan oli kuitenkin niin pitkä jono, että tyydyimme katselemaan lehmiä ja syömään tosi isot munkit. Lammasjonossa olisi voinut tulla kylmä. On muuten jännä, että oli pyörälenkki miten pitkä tai lyhyt tahansa, voimat tuntuvat loppuvan aina pari kilsaa ennen kotia. Sama kävi tänään - ja eilen, kun poljimme lyhyemmän lenkin Rantaraitilla. Mutta niinhän se on, että kestävyysurheilussa ehdottomasti heikoin lenkki on pää.

Jo perinteeksi muodostuva lehmie Haltialassa. Tällä kertaa lemmut eivät
jaksaneet katsoa kameraan.

Parhaillaan duunailen tässä bloggauksen lomassa kisakynsiä, koska huomenna olisi luvassa polkujuoksua Saaren kansallispuistossa. Supersuunnistaja merkkasi kisakynsien teon oikein kalenteriin, koska en ole oikein muistanut viime aikoina tätä hienoa perinnettä. Mutta nyt tulee pääsiäisen keltaiset kynnet. Instaan ne, kunhan saan ne valmiiksi.

Kisakalenteria sen sijaan muistan täyttää. Kuten yleensä, toukokuu taitaa olla taas tapahtumien kannalta kiireisin kuukausi. Silloin olisi tarjolla joka viikonlopulle vaikka sun mitä. Ja itse onnistuin juuri täyttämään omat viikonloppuni ihan ilmoittautumista myöten.

Kuvat on lainattu järkkärien sivuilta. Mutta se on varmaan ok, kun mainostan samalla?

Toukokuu alkaa Bodom Traililla, missä minä kisaan yövuorossa. Tästä olenkin maininnut jo aiemmin. Ihan uusi tulokas kisakalenteriin on seuraavan viikon Evoc mtb & run, missä treenailen X-Terraa varten pyöräilemällä 30 km ja juoksemalla kympin. Toukokuun kolmantena viikonloppuna koittaa firman pyöräilijöiden perinteinen kevätretki eli Giro d'Espoo. Ja kuu kruunataan rogaamalla Turussa sprinttiroga Vuorikiipeilijä M:n kanssa. Paljon muutakin kivaa olisi tarjolla, mutta kaikkea ei kertakaikkiaan ehdi.

Taidanpa keskittyä Konad-leimasimella tökkimiseen. Saatan olla sen kanssa vähän ruosteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti