torstai 23. elokuuta 2012

Ei sukelluskello vaan uintikello

Kuten lupailin, niin testailin lisää Poolmatea. Olen saanut omassa ranteessani killuvan yksilöni kaveriltani Ingalta, jolla kello ei toiminut. Vaikka Inga hakkasi altaan päätyä kuin raivopää, jätti kello välillä altaanmitan laskematta ja välillä niitä tulikin sitten yllättäen pari lisää.

Inga ui yleensä rinulia, ja epäilimmekin, että unintityylillä olisi osasyynsä asiaan. Minä taas uiskentelen nykyään lähinnä vaparia, koska triathlon, joten pyysin saada kokeilla Poolmatea. Ja gadgetithan ovat aina kivoja. Olenkin nyt muistanut ottaa Poolmaten mukaan uimahalliin noin neljästi. Ja tänään ekan kerran kokeilin tietoisesti eri tyylejä ja vahtasin Poolmaten laskuria kuin haukka. Koska en ole jaksanut lukea vieläkään Poolmaten manuaalia, en tajunnut naksuttaa kullekin eri tyylille väliaikoja, mutta muuten kyllä olin aika systemaattinen.

Eri stylee insinööri ui hilut molemmissa käsissään
Tiivistetysti voisi sanoa, että meikäläisen kokemuksella Poolmate toimii vaparilla ja selkäuinnilla, mutta rinulin kanssa se oireilee juuri niin kuin Inga kuvaili. Tämä on sinänsä urpoa, koska Poolmatea nimenomaan mainostetaan toimivan "with all major strokes straight out of the box, no calibration required". 2/3 ei ole kaikki. Perhosta en testannut, koska en oikeasti osaa sitä. Ainakaan niin paljoa, että ilkeäisin sitä uida.

En ole vielä opetellut katselemaan Poolmatesta muita treenin tietoja, joten tarkempia statseja ette tällä kertaa saa. Poolmaten mukaan uiskentelin 46 altaanväliä. Luku on kai suunnilleen oikea (sekosin laskuissa rinulissa), mutta se ei ole tullut lasketuksi oikein, koska välillä Poolmate oli minua yhden altaanvälin jäljessä. Eli 1,15 km sitä kai tuli uiskenneltua: 450m vaparia, 350m selkää ja loput rintaa.

Pitänee jatkaa testejä ja ottaa ensi kerralla väliaikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti