tiistai 8. elokuuta 2017

Perinteinen polkupyörien muuttopäivä

Hyvää kansainvälistä kissapäivää! Sen kunniaksi lopetamme myös rempasta ja muutosta johtuneen blogihiljaisuuden.

Päivänsankarit kuvittavat

Keksin jo vuonna 2013 muuttoautoa hauskemman tavan muuttaa polkupyöriä. Se menee näin:

  1. Polje pyörä vanhalta asunnolta uudelle.
  2. Juokse takaisin.
  3. Toista kunnes polkupyörät tai kunto loppuu.
Mitäs halvattua tiellä tapahtuu?

Koska meillä oli muuttomatkaa vain kolmisen kilometria, kävi minulle niin onnellisesti, että fillarit loppuivat ennen kuntoa. Siltikin, vaikka muutin myös Supersuunnistajan pyörät enkä ole remppailun takia taaskaan oikein ehtinyt urheilla. Kierroksia tuli tosin vain neljä, koska olin kuskannut oman maantiepyöräni uudelle kämpälle jo edellisen päivän maantiepyörälenkin jälkeen. Olin mennyt espoolaisittain autolla Bembölen kahvituvalle liikennevaloja karkuun, joten saatoin kotimatkalla tipauttaa fillarin uudelle kämpälle.

Patrtsilla on molemmille kateille oma kiipeilypuu. Niistä näkee kauas.

Muutettavaa jäi siis oma maasturi, oma hybridi, supersuunnistajan maasturi sekä maantiepyörä. Potkupyörän muutin samaan tyyliin myöhemmin varsinaisen muuttopäivän aamuna.

Muuton jälkeen meno on ollut enemmän hyötyliikuntaa, kun olen kantanut tavaraa pitkin taloa ja koonnut kaappeja. Tällä hetkellä niskat ovat aivan jumissa poravasaran ja akkuporakoneen pitelystä sekä epäergonomisista työasennoista. Mutta nyt täällä alkaa vihdoin näyttää kodilta. Josko tässä taas kerkiäisi myös jumpalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti