sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Olin messuilla ja oho, ilmosin!

Olimme tänään Supersuunnistajan kanssa Go Expo -messuilla. Olin jo FB:sta lukenut, että juoksijoille messuilla oli aika laihat antimet. Fillareita taas oli sen seitsämää sorttia. Olimme hankkineet liput alehintaan netistä, joten jäimme jopa voitolle, kun ilmottauduimme Pirkan Pyöräilyyn alennetulla messuhinnalla. Profit. Muuten vietimme aikaamme katsoen Fitness Warrior -kisaa, missä Arctic Challengesta tuttu PT Peippo kisasi hienosti kolmanneksi. Lisäksi ihmettelimme Fjällrävenin uusia telttoja, ja totesimme, että taidamme haluta ensi kesäksi Abisko Endurance 2:n. Ja sinisenä, kiitos. Aamun treenien jäljiltä oli myös vähän nälkä ja jano, joten testailimme kaikkea syötävää ja juotavaa Skyristä urheilujuomiin.

Kun alat pakata treenikassiasi, tarkista, ettei se ole jo varattu.

Pirkan Pyöräilyn lisäksi tuli ilmottauduttua Vuorikiipeilijä M:n kanssa ensi viikonlopun kahden tunnin rogainingiin Turussa. Tämän tein tosin messujen sijaan ihan turvallisesti kotisohvalta. Tästä se treeni kohti Retki-rogainingia alkaa! Maltan tuskin odottaa, että pääsen viemään M:n yli kahden tunnin kisaan ja seuraamaan, kun hänkin kokee kestävyysurheilun huiput ja aallonharjat. :) Mutta ensin tosiaan verrytellään kahden tunnin kisalla.

Testiohje juoksijoille

Viikko sitten olimme Supersuunnistajan kanssa Esportissa treenaamassa ja katsomassa 24 h Endurance -kisoja. Treenin lomassa teimme Ääsääsin Runner's World -lehdestä löytämän juoksutestin. Siinä on tarkoituksena testata, onko juoksijan lantio kunnossa, Koska jos lantio pettää, saattaa siitä seurata monenmoista vaivaa. Supersuunnistaja läpäisi testin, ja minä tiesin feilaavani sen jo ennen testiä. Olen kuullut jo aikaisemmin fyssareilta, että lantioni lihaksisto voisi olla parempi. Testi oli aika helppo tehdä. Kannattaa kokeilla.Lantion treenaaminen onkin sitten pidempi proggis. Joten olkoon voima kanssanne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti