keskiviikko 7. lokakuuta 2015

taas on se aika vuodesta...

... kun meikäläinen alkaa leikkiä oman elämänsä AD:ta ja taiteilee uuden bannerin. Tällä kertaa Supersuunnistajakin pääsi mukaan. Ja vielä kahdesti. Kissatkin olivat tyrkyllä, mutta itserakkaana tuuppasin kuviin kuitenkin mut, meitsin ja meikäläisen. Ääsääs ei tykännyt uudesta fontista, mutta mä kyllä tykkään. Väristä en ole ihan varma. Pitänee tuijotella tuota jonkin aikaa, niin en jaksa enää säätää.

Tämä kuva melkein pääsi banneriin, mutta kelluva Minttu jyräsi.

... kun lentsua on liikkeellä. Olin viikonlopun reissussa ja uhkailin, että tällä viikolla urheilen ainaskin kymmenen tuntia. Maanantaina oli vähän vetämätön olo, mutta tuomitsin sen vain väsymykseksi ja menin pyöräilemään Espoon rantramaratonin reitin. Eilen oli jo kurkku vähän karheana, mutta menin silti uimaan. Ja tänään onkin ollut päällä jo ihan aito flunssa. Ei tämä onneksi kovin paha ole, joten uskon selviäväni lauantaina Vuorikiipeilijä M:n kanssa rogaamaan. Mutta enpähän liiku ennen sitä tai ainakaan kymmentä tuntia. "Hahaa", sanoo maailma ja lyö lekalla päähän.

Tätä kuvaa harkitsin sekä bannerin että koko blogin taustalle. Mutta vain harkitsin.


... kun opetellaan sitä, mitä ei osata. Supersuunnistaja ilmoitti meidät molemmat Runner's Highn Pimp my juoksutekniikka -kurssille. Itse ilmottauduin ihan itsekseni lisäksi HelTrin Puolimatkan punnertajat -harjoitusryhmään. Ryhmällä on talvikaudella viikottaiset yhteistreenit ja jokainen jäsen saa ihan oman harjoitusohjelman. Lisäksi saamme suljetun FB-ryhmän ja juoksupipon! Ryhmä alkaa pyöriä ensi kuussa.

2 kommenttia:

  1. Superpikaista paranemista! t.Milka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Eiköhän tää tästä. Ensi viikolla liikun ainakin 10 tuntia! :D

      Poista