keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Säbä on kovaa urheilua... välillä

Eilen oli taas höpöliigapeli. Vastustaja oli ihan söpö vaaleanpunaisissa paidoissaan, mutta ei ne pelata osanneet. Taisin mä päästä torjumaan pari kertaa joka erässä. Vikassa erässä pääsin heittämäänkin pari kertaa piikille puoleen kenttään kivan avauksen. Mutta aika seisoskelua tuo peli oli: maksimisyke oli hurjat 128. :) Niin ja peli oli mulle myös nollapeli. Jee!

Onneksi kävin siis ennen peliä juosta köpsöttelemässä 38 minuuttia. Meni ihan eri tahtiin kuin maanantain aamulenkki. Kaikki tukkoisuus oli tiessään ja kilometrivauhti oli koko ajan alle 6 min / km. Ehkä se venyminen kannattaa.

Säbämatsi oli niin myöhään, että tuli taas kukuttua melkein yhteentoista ennen kuin alkoi nukuttaa. Siksi skippasin aamusalin, kun piti kuitenkin olla palsussa tasan kahdeksalta. Voi olla, että tästäkään viikosta ei siis tule kovin bodauksellista, koska lauantai menee säbän divariturnauksessa ja sunnuntaina pitäisi mennä suunnistamaan korttelirasteja.

Koska viikon teema taitaa olla siis juoksentelu, niin jaetaankin tässä sitten asteen mageempi lenkkarimainos. Nauttikaa.

Kuva on ruutukaappaus tuosta videostaEi kommentteja:

Lähetä kommentti