maanantai 18. maaliskuuta 2013

Jäällä ja jäässä

Ei mennyt sitten sunnuntai ihan niin kuin elokuvissa. Ensinnäkin jääsuunnitelmat vähän vaihtuivat: kun meidän piti lähteä ajelemaan kohti Kirkkonummea, Volvosta oli akku tyhjänä. Se taisi suuttua, kun kävimme lauantaina koeajamassa Hondaa. :) No, kiltti isi tuli antamaan virtaa, mutta emme viitsineet lähteä kuitenkaan enää ihan hevonkuuseen, vaan tyydyimme Matinkylän rantaan. Jäällä oli muutama muukin eli suomeksi porukkaa niin paljon, että hyvä kun ei jää alta pettänyt. Kauempana merellä ruuhka onneksi hellitti. Mietimme, että olikohan posse kävellyt lavaväylälle, kun niin kaikki katosivat. :) Käppäilimme tosi hiljalleen, mutta matkaa tuli silti taitettua 8 km ja rapiat. Ja ihan mielettömän ihana sää ja ihan mielettömät maisemat! Siis ihan mieletöntä!

Iloinen ulkoilija

Kotona sitten väsytti ja vähän palelikin. Jäällä kun oli tullut pikkasen hiki, niin autossa (joka käynnistyi!!!) iski pieni vilu päälle. Oli melkoista henkien taistoa, että sain itseni taaas Volvoon ja nokan käännettyä kohti Kiloa ja uintitreenejä. Postiivista oli, että auto käynnistyi taas ja pääsin hallille. :) Treenit menivät yllättävän kivasti, vaikka minua laiskotti pahemman kerran. Ja luulen, että hiffasin jotain oleellista. Lättärit ovat kyllä melkoiset vehkeet: aina, kun uimme niiden kanssa, meikäläinen oivaltaa jotain uutta käsivedosta. Pitänee ostaa omat.

Jäällä oli myös leijalautailijoita. Toisella oli vähän
vaikeuksia saada leija pysymään taivaalla.

Mutta eihän sunnuntai olisi ollut ihan urvelo, ellei vielä olisi tapahtunut jotain pälliä. Auto kyllä starttasi kotimatkallakin, mutta meikä unohti venytellä treenien jälkeen! Katselin vain tyytyväisenä boksilta Sinivalkoista valhetta, kunnes alkoi nukuttaa (n. klo 21... Mummo!). Muistin venyttelyn vasta punkassa, mutten jaksanut enää nousta. Enkä muutenkaan kyennyt peiton alta pois, koska paleli. Siksi epäonnistuin surkeasti viikon kehonhuoltotavoitteessani, koska venymistä ja foam rollausta kertyi yhteensä vain säälittävät 42 min. Hyi, Minttu! Ja leukojakin vetelin vain surkeat 31 kpl. Eihän tällainen peli vetele! Enkä minä tällä menolla yli kymmentä leukaa!

Muuten viikko oli ihan mukava ja melko kevyt. En nyt jaksa laskea muita jumppailuja yhteen. Menen ennemmin vaikka katsomaan sen hemohes-dokkarin loppuun JA venyttelemään.

2 kommenttia:

  1. Olispa Tampereellakin meri, jonka jäällä voi käppäillä. On vaan boooring Näsijärvi.
    42 minuuttia kehonhuoltoa on huomattavasti enemmän kuin oma 0 minuuttia.:D

    VastaaPoista
  2. Se osuu suunnilleen samoihin aikoihin, kun kaupassa lakataan kysymästä papereita kaljaa ostaessa, kun kehonhuollosta tulee niin pakollista, että se tuntuu jo tosi hyvältä idealta. ;) Oota vaan.

    VastaaPoista