tiistai 5. helmikuuta 2019

Testituloksia

Tein tuossa tammikuun alussa viimein Esport Get Fitin lopputestin. Minun Get Fitini vähän venähti, kun heti ohjelman alussa tuli taukoa punttitreeneistä Vaarojen maratonin takia. Lisäksi minä vähän sovelsin eri treeniohjelmien kestoja - osittain Vaarojen maran takia. Ohjelman piti kestää tasan 3 kk ja koostua kolmesta neljän viikon ohjelmasta. Minä tein kaikkia kolmea ohjelmaa, mutta keskimmäistä taisin tehdä vain pari hassua viikkoa. Mutta se olikin kaikken vähiten mieluisin ohjelma. Joka tapauksessa sain treenattua sekä loppujen lopuksi myös testin tehtyä.

Kuvituskuvana talvinen terassimme. Selkeesti terassikeli, kun terden
pöytäkään ei ole edes kokonaan lumen peitossa. 

Koska painoni ei valitettavasti Get fitin aikana tippunut, päätin tehdä sen samoilla painoilla kuin viimeksi. Soudussa käytin vahingossa isompaa vastusta, mutta tällä kertaa sentään jalkaremmit pysyivät kireällä - toisin kuin viimeksi.

On siitä salilla pumppailusta jotain hyötyä ollut: kaikki tulokset paranivat. Enkä taaskaan ole ihan varma, luovutinko lopussa liian aikaisin. Mieli on niin jännä juttu: kun päättä jaksaa tietyn määrän toistoja, ei viimeisen "sovitun" toiston jälkeen uskalla enää lähteä yrittämään lisää. Pitäisi vaan asettaa tavoitteet todella korkealle. Ajattelin ruveta tekemään tätä testiä kerran kvartaalissa ja seurata kehitystäni. Ehkä jopa henkinen kanttini kehittyy jossain välissä.

Päivä 28.9.2018 11.1.2019
kyykky 55 kg 17 23
mave 67,5 kg 15 23
leuat 4 5
hoover 3 min 3 min 15 s
soutu 2km 9:28 8:22

Tammikuun vikalla viikolla uitiin treeneissä taas 30 min uintitesti. Minä en uskonut uivani mitenkään loistavasti, koska hartiani olivat ihan jumissa leuanvetohaasteesta. Mutta onnistuin kuin onnistunkin räpiköimään 15 m enemmän kuin viimeksi. 1600 m on silti edelleen kaukana. Uintitestien tuloksethan näkyvät blogissa omalla välilehdellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti