sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Universumin mestaruuskisat ovat käynnissä!

Uuden vuoden dinnerillä keksitty Universumin mestaruuskisa on nyt polkaistu käyntiin: kävimme ystävänpäivän kunniaksi pelaamassa Supersuunnistajan kanssa sulkista. Ja koska pelissä oli mestaruus JA Iso Pätkis, niin kyseessä ei todellakaan ollut mikään ystävyysottelu.



Varasin Esportiin vuoron ysiksi illalla, että Supersuunnistajakin ehtisi varmasti paikalle. Olimmekin paikalla hyvissä ajoin ennen ysiä, niin ehdimme ilman kiireitä vuokrata mailat ja arpoa kivi-paperi-sakset-menetelmällä aloituspuolet. Ja kertasimme me vähän sääntöjäkin.



Kun olimme lämpänneet kymmenisen minuuttia, aloimme pelata ihan tosissaan. Alku lähtikin sitten käyntiin todella lupaavasti, koska Supersuunnistaja voitti suoraan kolme ensimmäistä palloa. Ja hän oli vielä sillä "huonommalla" puolella, missä kattolamput paistavat välillä silmään. Minäkin kuitenkin aloin saada pisteitä kasaan, ja hävisinkin ekan erän vain 21-18.



Vähän huoletti lähteä tokaan erään, koska sain siihen "häikäisypuolen". Erä oli kuitenkin tasaisempi kuin edellinen, ja minä voitin sen lopulta niukasti 20-22. Kolmannessa erässä olimme lähes koko ajan tasapisteissä, kunnes aamullakin treenaamassa ollut Supersuunnistaja alkoi väsyä, ja minä kiskaisin pienen kaulan. Ääsääs saavutti minut vielä kerran, mutta voitin kuin voitinkin lopulta 19-21.



Sulkis oli ainakin minun ennakko-oletuksissani meidän tasaisin lajimme. Racketballissakin olemme tainneet voittaa joskus molemmat, mutta luulen sen kallistuvan nopeuden takia enemmän Supersuunnistajalle. Padelia minä en ole koskaan kokeillut ja Supersuunnistajakin vain kerran. Siinä voi siis käydä ihan miten vaan.



Olemme kyllä aika tasaväkisiä pelaajia: Supersuunnistaja on vähän minua nopeampi ja ehjäpolvisempi. Minulla taas taitaa olla hieman etua koristaustan mukanaan tuomasta oikeanlaisesta koordinaatiosta. Ainakin joskus penskana joku valmentaja kertoi, että koriksessa ja tenniksessä on hyvin samanlaista jalkojen koordinaatiota. Mene ja tiedä. Sen tiedän, että meitsi johtaa 1-0. Seuraavat kinkerit pidetään joskus kesällä. Silloin pelataan racketballia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti