sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Untitestissä taas

Päivitin eilen blogin sivua untitestien tuloksista, koska uimme maanantaina treeneissä taas 30 minuutin uintitestin. Testi oli minun osaltani vähän vitsi, koska en todellakaan ole vielä mitenkään iskussa SM-rogan jäljiltä. Vähän alkaa jo jännittää, mahdanko palautua Vaarojen maratonille mennessä mitenkään juoksevaan kuntoon. Joka tapauksessa testi tuli tehtyä ja sain läpsyteltyä puolessa tunnissa sentään 1500 m. Oi niitä aikoja, kun uin vahingossa yli 1600 m.

Listasta puuttui myös kevään CSS-testin tulos, mutta nyt sekin on siellä. Koskakohan jaksaisin päivittää kisahistoria-sivua?

Päivän kuvituskissana toimii hyllyn valtiatar prinsessa Tessa.

Maanataina alkoi myös Esportin tarjoama punttiskuuri nimeltä Get Fit. Jäsenet saivat ilmoittautua ilmaiseksi ohjelmaan, missä personal trainer tekee ryhmälle 12 viikon saliohjelman ja tarjoaa myös ravinto-ohjeita. Vaikka ohjelman alku jääkin minun osaltani vähän Vaarojen maran jalkoihin, ajattelin, että muiden käskemästä saliohjelmasta saisi vähän rotia off seasonin treeniin. Settiin kuuluu myös kolme yhteistreeniä aina uuden 4 viikon jakson ja uuden ohjelman alkaessa.

Kävin tekemässä viikolla Get Fitin kuntotestin, missä mitataan lähtökunto. Testiin kuului nämä viisi liikettä:

  • maksimimäärä kyykkyjä 70% kehon painosta
  • maksimimäärä mavea 85 % kehon painosta
  • leuanvedon maksimit
  • lankutus
  • soutu 2 km
Tämä syöttösika kyykkäsi 55 kilolla ja veti maasta 67,5 kg. Ja jösses, kun oli painavaa! Kyykkyjä meni 17. Tosin en uskaltanut vetää ilman varmistajaa ihan ihan loppuun asti. Mavessakin luovutin aika helposti, mutta toistoja tuli sentään 15. Kaikkein eniten suretti leuanvetojen jälkeen: vain 4 toistoa! Mutta ei ole huvittanut treenata leukoja, kun niitä menee niin vähän - ja kappas vaan, kun ei niitä sitten yhtään enempää jostain kumman syystä ala mennä. Lankutus meni ihan kivasti ja olin asennossa kiukulla kolme minuuttia täyteen. Jos vieressä olisi ollut joku kirittämässä, niin olisin saattanut pinnistellä vielä muutaman sekunnin siihen päälle. Soutu meni vähän plörinäksi, kun jalkahihnani löystyivät koko ajan ja kiristin niitä ainakin kolmesti. Loppuaika taisi olla 9:23. Ensi kerralla sidon jalkaremmit umpisolmuun!

Sen siitä saa, kun ei punttaa kesällä. Mutta onpahan, mistä parantaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti